23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS Murkrone - selvbærende og stabil løsning

BS Murkrone løsningen er selvbærende, og skal ikke opklodses på formuren. En optimeret løsning hvad angår udførsel og kvalitet - til en konkurrencedygtig pris

BS Murkrone er udført i kvalitetsmateriale. Top-pladen består af uorganisk materiale som sikrer stabilitet og styrke, naturligvis i ubrandbart materiale. Til bæring monteres konsoller som er udført i stærk C3 kvalitet produceret af Simpson Strongtie.

"Vi udvider nu vores forretningsområde og leverer og monterer murkroneløsninger til de danske byggepladser. På de byggepladser hvor vi i forvejen skal levere pladefalse til vindues- og døråbningerne vil vi gerne som en naturlig forlængelse heraf, tilbyde vores murkorneløsning til entreprenøren. Vi er jo på pladsen i forvejen, og hermed skal samme aktør udfører arbejdet - det kan der være mange fordele i." udtaler montagechef Jens Peter Fogt fra BS Falsen. 

"Vi håber at vores stabile og standardiserede løsning kan vinde interesse i markedet, og vi mener bestemt vi er konkurrencedygtige med prisen." forsætte han. 

Murkronen kan monteres med eller uden fald (1/10), og toppladen er skruefast og danner det perfekte underlag for afdækningen. 

Løsningen leveres direkte på byggepladsen og kan monteres af BS Falsens erfarne og dygtige montører. Hertil kan løsningen naturligvis også købes som levering hvis man selv ønsker at stå for montagen. 

Kontakt BS Falsen for yderligere detaljer, løsninger eller mere information. 

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.048