23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velosit Danmark på Byggematerialer

Hos Velosit Danmark er vi stolte og begejstrede over at kunne annoncere, at vi er at finde på platformen Byggematerialer.

Dette skridt markerer en vigtig milepæl i vores bestræbelser på at gøre vores produkter, produktspecifikationer og certificeringer mere tilgængelige for vores værdsatte kunder og samarbejdspartnere.

Med vores tilstedeværelse på Byggematerialer er det nu blevet endnu nemmere for professionelle inden for byggebranchen at finde vores omfattende sortiment af produkter, datablade, Emicodes og EPD'er inden for betonrenovering, gulve og vandtætning. Hos Velosit Danmark er det essentielt for os, at produktspecifikationer mv. er lettilgængelige, så det er endnu nemmere at orientere sig. Ligeledes er det en del af vores løfte om altid at levere kvalitet og gennemsigtighed.

Besøg vores side på Byggematerialer her: Byggematerialer / Velosit  

Her kan du dykke dybere ned i vores produktsortiment, lære mere om vores certificeringer og forstå, hvorfor vi er branchens foretrukne valg for cementbaserede løsninger.

Velosit Danmark står altid til rådighed som din pålidelige og effektive leverandør af cementbaserede produkter til byggebranchen. Vores erfarne team, som har mange års erfaring i branchen, er her for at bistå med både professionel og specialiseret rådgivning. Uanset omfanget af dit projekt, fra mindre renoveringer til store byggeprojekter, kan vi levere et skræddersyet tilbud, der passer præcist til dine behov.

For yderligere information, spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os direkte via e-mail på: kontakt@velosit.dk eller ringe til os på +45 28 25 20 23.

Ud over vores nye side på Byggematerialer er et kig værd - vil vi også opfordre til at besøge vores hjemmeside: https://velositdanmark.dk

Her finder du yderligere oplysninger om vores produkter, datablade og vores cementbaserede kvalitetssystemer.

Velosit Danmark ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41635576

Kontaktperson

NS
Nikolaj Sørensen
ns@velosit.dk

Send til en kollega

0.047