23948sdkhjf
Del siden
Annonce

buildingSMART Danmark Konference

Med fokus på openBIM og digitalt samarbejde både nationalt og internationalt, vil programmet give deltagerne værdifuld viden og indsigt i implementering og udvikling af openBIM.

Vi ser frem til at have Clive Billiald, CEO i buildingSMART International, til at præsentere "Mission and Vision of buildingSMART". Jacob Hein Hermansen fra entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S vil præsentere en dansk praksis med openBIM. Vejdirektoratet vil komme med ord på logikken bag at formation Delivery Specification (IDS) effektivt kan stille relevante krav og bidrage til, at byg- og driftsorganisationer kan få endnu mere ud af de digitale samarbejder og informationsleverancer på bygge- og anlægsprojekter.

De igangværende danske initiativer og indsatser i forhold til implementering og anvendelse af openBIM i Danmark, vil blive præsenteret af blandt andet Søren Hauge Krabbe fra Vejdirektoratet, Sofie Grubb Turley, fra Molt Wengel.

Tomi Henttinen, GRAVICON, fra Finland vil tale om den kommende anvendelse af IFC som en obligatorisk dele af byggesagsbehandling og meget mere fra januar 2025 i Finland. Du vil også høre flere internationale indlæg om værdien af implementering af openBIM i forhold til eksisterende bygninger og anlæg. For eksempel Dr. Adrian Wildenauer, Head of BIM Standardisation and industry activities hos Swiss Federal Railways SBB AG fortæller om deres kommende krav om IFC4.3,

Selvom vi har et fyldt program, vil der stadig være tid til at netværke. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en spændende og informativ dag. 

Konferencen vil både have en faglig dybde og forretningsmæssig relevans for IKT-ledere og forretningsudviklere hos projekterende, udførende, samt byg- og driftsorganisationer.

11. oktober 2023 i Herlev

Læs mere

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017

Kontaktperson

Send til en kollega

0.05