23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtigt byggeri til børnene

JYTAS’ modulbyggerier opfylder alle krav til bæredygtige institutioner og skoler.

Fokus på bæredygtigt byggeri er stigende, hvilket også er gældende hos kommunerne, som forudser pladsmangel og behov for flere institutioner og skoler i disse år. Med JYTAS’ bæredygtige modulbyggerier opfylder vi alle behov, der måtte opstå - med fokus på den grønne omstilling og på slutbrugeren.

 

JYTAS er en af landets mest erfarne byggevirksomheder inden for modulært byggeri, og vi har altid været bevidste om bæredygtighed i byggeriet. Fra den spæde start har vi haft fokus på grønne materialer og har de seneste år haft ekstra fokus på energivenlige og bæredygtige produkter, genbrug af materialer og effektivisering af processer. 

”Som totalentreprenør har vi et stort ansvar over for brugerne af vores byggerier, især børnene, deres helbred og indlæringsevne. Derfor går vi meget op i at levere institutions- og undervisningsfaciliteter med fokus på et sundt indeklima, god akustik og lysforhold” udtaler tegnestueleder hos JYTAS Peter Snedker Ankjær.

ESG-strategi - en langsigtet indsats
Bæredygtighed vinder indpas i byggebranchen, og derfor har vi udarbejdet en omfattende ESG-rapport over, hvor vi som virksomhed står i forhold til bæredygtighed. ESG-rapporten skal skabe grobund for en langsigtet klimaindsats på et evidensbaseret grundlag, hvor vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder.

”Kunderne er meget bevidste om, hvad de vil have, og for manges vedkommende er det bæredygtige byggerier. Det giver os en fordel, at vi med vores ESG-rapport sort på hvidt kan bevise, at vi er med på den grønne omstilling og kan opføre bæredygtige byggerier - både med Svanemærket og DGNB-certificering” siger Natalia Lena Partenieva, som er bygningskonstruktør med fokus på bæredygtighed.

Sundt indeklima
Præfabrikeret modulbyggeri er moderne løsninger, som kan opfylde ethvert tænkeligt behov, der opstår på skolerne og i institutionerne. Det kan bl.a. være forbedret indeklima, dagslysstyring og god akustik – uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten af det færdige byggeri. Vi tager desuden udgangspunkt i nye digitale værktøjer og miljøvenlige materialer. Det kalder vi bæredygtigt modulbyggeri – uden begrænsninger!

Vores highend institutionsbyggerier bygges med ekstra loftshøjde, hvilket giver mulighed for større vinduespartier og dermed bedre lysindfald. Desuden er indeklimaet vigtigt i byggerier i dag. Derfor sørger vi for, at alle rum er godt ventileret, samt udstyret med intelligent lysstyringssystem og en behagelig akustik, der bidrager til et godt indendørsmiljø til gavn for både børn og personale. Kvaliteten af vores modulbyggerier er høj og klar til Svanemærket- og eller DGNB-certificering. 

Modulbyggeri garanterer kort leveringstid på et nøglefærdigt byggeri, minimal rod på byggepladsen og flytbare og fleksible løsninger. Desuden kan vores modulbyggeri lejes, hvis behovet er midlertidigt, eller det ændrer sig, så der er brug for at op- eller nedskalere.

Har I brug for en midlertidig og fleksibel løsning til jeres skole eller institution, står vi klar til at tage en uforpligtende snak.
Ring til os i dag og hør mere om jeres muligheder på tlf.: 8694 6800.

JYTAS A/S
Århusvej 211
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763647

Kontaktperson

Annette Skarnvad Andersen
Administrationschef
+45 86 94 68 00 asa@jytas.dk

Send til en kollega

0.095