23948sdkhjf
Del siden
Annonce

7 meter høj støjskærm over Store Vejleå

DAV NORDIC leverer i totalentreprise en hel speciel støjskærm til Vejdirektoratet. Skærmen er 2 km lang og 7 m høj, og skal monteres på Holbæk motorvejen. Skærmen skal som noget helt særligt også monteres over Store Vejleå.

Markante krav til støjdæmpning

Støjen skal dæmpes markant i forhold til boligområdet ved Vallensbæk Nordmark, og derfor skal støjskærmen være hele 7 m høj og 2 km lang. DAV NORDIC leverer skærmen i totalentreprise og har selv projekteret skærmen efter Vejdirektoratets krav til lyddæmpning, længde og højde. DAV NORDIC udfører i højere og højere grad projektering af støjskærmsløsninger og oplever en stigende efterspørgsel efter dette på markedet.

Støjskærm for første gang over å

Leverancen er udover højden og længden også speciel, fordi den leveres i en særlig koksgrå farve, og fordi den monteres hen over to underføringer på Holbæk Motorvejen. Den ene underføring er Horsestien, og den anden er Store Vejleå. Det har krævet nytænkning og fordret en specialløsning at føre skærmen igennem ved Store Vejleå. DAV NORDIC bygger en 21,7 m lang og 2,5 meter bred stålbro over åen som støjskærmen monteres på. Ved at støjdæmpe Store Vejleå sikres, at støjdæmpningen ikke brydes, og kravene til lyddæmpningen kan opfyldes.

Støjskærmsløsningen opføres i perioden maj til november 2023, og DAV NORDIC ser frem til at aflevere projektet, så beboerne kan få mere ro i hverdagen.

Læs mere om støjskærme her

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014

Send til en kollega

0.047