23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Succesvirksomhed for 5. gang!

Rådgivende ingeniører vinder igen pris, der bekræfter strategi og motiverer til at tackle fremtiden

Som den eneste nordjyske virksomhed har Erasmus & Partnere med ingeniørerne Thomas Ellitsgaard, Lasse B. Jørgensen og Simon B. Markussen som ejere/ledere for 5. gang modtaget prisen ’Succesvirksomhed’, der er ’en hyldest til det lange seje træk’ – en anerkendelse af de virksomheder, hvor ejere/ledere i årevis og i stilhed knokler for at udvikle og konsolidere deres virksomhed – med fokus på solidt arbejde og velovervejede beslutninger

Det rådgivende ingeniørfirma modtager prisen som én ud af 200 Små og Mellemstore Virksomheder i Nordjylland – og altså som den eneste i regionen, der har modtaget prisen hvert år, siden den blev indstiftet i 2019.

5 x vinder som den eneste virksomhed i Nordjylland

- Vi er selvfølgelig meget stolte over at modtage prisen for 5. gang – det er en anerkendelse af vores mangeårige arbejde for at skabe en god arbejdsplads med et økonomisk sundt og solidt fundament. Og det motiverer naturligvis også både os og vores medarbejdere, siger adm. direktør Thomas Ellitsgaard.

Prisen uddeles af Spar Nord Bank og revisionsfirmaet BDO Danmark for at sætte fokus på de ellers anonyme virksomheder, der skaber resultater og værdier i lokalsamfund og bidrager med vækst og velstand.

Succesvirksomhed med vindende strategi

- Som nordjyder lader vi naturligvis ikke det her stige os til hovedet, men som vinder af prisen 5 gange bekræftes vi i at have lagt den rigtige strategi, siger direktør Lasse B. Jørgensen.

Erasmus & Partnere har valgt at satse både på et bredt kundesegment og på at tilbyde ydelser inden for alle fagområder, når det gælder teknisk rådgivning til bygge- og anlægsbranchen. 

Ingeniørfirmaets samarbejdspartnere omfatter bl.a. entreprenører, typehusfirmaer, arkitekter og professionelle bygherrer med større byggeprojekter, men også selvbyggeren, der skal have fjernet en bærende væg eller bygge sommerhus samt bygherren der satser på et ’once in a lifetime’ drømmehusbyggeri, ligesom udviklere og leverandører inden for branchen er blandt kunderne.

Rolig vækst, gennemtænkte beslutninger og et øje på udviklingen samt ikke mindst en medarbejderstab, der gerne føjer ny viden og kunnen til deres kompetencer, er også en del af den strategi, de tre ejere har valgt at følge i deres arbejde med at skabe en succesvirksomhed.

Erasmus & Partnere A/S
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28493584

Send til en kollega

0.047