23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kemp & Lauritzen etablerer varmepumper for produktionsvirksomhed

2.764 tons CO2 og 10,76 mio. kWh energi – så meget sparer produktionsvirksomheden Ib Andresen Industri nu årligt.

Kemp & Lauritzen har nemlig stået for etableringen af 16 nye varmepumper, der skal erstatte de tidligere naturgasfyr – og opvarme virksomhedens fem produktionshaller.

Løsningen giver en årlig energibesparelse på 80 procent, og som afdelingschef i Kemp & Lauritzen Torben Friis Barrett fortæller:

"Ib Andresen Industri har en målsætning om at reducere CO2-udledningen fra deres energiforbrug med 95% i 2030, og dét er vi glade for, at vi kan hjælpe dem hen imod. Processen med at etablere deres nye varmepumpeløsning har været rigtig god, og der har været en åben dialog mellem vores egne og deres energivejledere."

Varmepumperne er blandt andet blevet finansieret af Erhvervspuljen, som er en tilskudsordning, der skal bidrage til at sænke energiforbruget i Danmark.

Kemp & Lauritzen står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at søge energitilskud – og rådgiver og guider dig igennem alle dele af ansøgningen.

Kontakt Kemp & Lauritzen i dag på tlf. 9137 5079 og hør mere om dine muligheder for tilskud.

Om Kemp & Lauritzen: Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Kemp & Lauritzen har mere end 2700 medarbejdere landet over, og har udført tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder i over 140 år. Se mere om Kemp & Lauritzen her: https://www.kemp-lauritzen.dk/   

Kemp & Lauritzen A/S
Roskildevej 12
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57471719

Kontaktperson

KT
Karen Thure
Kommunikations og marketingschef
+45 22211014 KATH@kemp-lauritzen.dk

Send til en kollega

0.047