23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rejsegilde i Holbæk Have for femte gang

Udviklingen af boligområdet i Holbæk Have går forrygende, og onsdag den 30. august var der rejsegilde for niende byggefelt, også kaldet Røllike Hus. Det er det femte rejsegilde i Holbæk Have.

Endnu en milepæl er nået med byggeriet i Holbæk Have, da der onsdags blev fejret rejsegilde for en vellykket opførsel af 77 familieboliger med foodtrucks, glade håndværkere og taler fra bl.a. formand for Plan, Byg og Lokal Udvikling Kristian Timmermann.

FB Gruppen samarbejder med Ingcon om at opføre det kommende grønne og moderne boligområde i Holbæk Have. Entreprenør Søren Kristiansen A/S er underentreprenør og har været med fra start, hvor ansvaret har været en lang række anlægsopgaver som kloak- og forsyningsopgaver samt jordarbejde.

Gensidig tillid og stærkt samarbejde
Det strategiske, gode samarbejde har været rost fra første spadestik, og ifølge projektleder fra Ingcon A/S, Torben Vestergaard, er det netop den gensidige tillid mellem alle parter, der er limen i projektet.

Det er Bjørn Rasmussen, projektleder i Entreprenør Søren Kristiansen, enig i og tilføjer: ”Holbæk Have er en stor opgave for os i Søren Kristiansen, som vi er stolte af. Vi har været med helt fra start, hvilket styrker kvaliteten af byggeriet: Vi har et godt samarbejde med de øvrige håndværkere, og så har vi selvfølgelig fået opbygget en vis portion viden om projektet, der gør det videre forløb nemmere.”

Udfordringer undervejs 
Det er ikke mange udfordringer, der har været i forbindelse med byggeriet i Holbæk Have, men Røllike Hus krævede alligevel lidt mere forarbejde: ”I forbindelse med byggefelt ni har vi haft lidt udfordringer med mosejord. Vi har derfor gravet flere meter dybere end først forventet og udskiftet blødbundsjorden med en sandpude, så bygningen står sikkert,” fortæller Jan Sørensen, der er arbejdende formand i Entreprenør Søren Kristiansen.

De 77 boliger i Røllike Hus skal udbydes til andel og forventes indflytningsklar i sommeren 2024.

Entreprenør Søren Kristiansen A/S
Rørvangsvej 41
4300 Holbæk
Holbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26130654

Kontaktperson

AL
Allan Løfwall-Johansen
alj@soeren-kristiansen.dk

Send til en kollega

0.047