23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt Idealcombi vinduessystem er en succes

Siden Idealcombi løste et stort arkitektonisk dilemma, ved at give frihed til at kombinere indadgående og udadgående vinduer, uden at gå på kompromis med det arkitektoniske helhedsindtryk, har interessen været støt stigende for de indadgående serier.

Idealcombi har siden lanceringen af de innovative indadgående vinduesserier, Frame I og Nation I oplevet øget interesse. Serierne adskiller sig ved at give stor arkitektonisk frihed til at kombinere indadgående og udadgående vinduer,  uden at forskellen ses. Dette har Idealcombi muliggjort ved at konstruere en karm-rammehøjde som er den samme, og identisk med det udvendige udseende.

Idealcombi har lyttet til kunderne og tilgodeset den voksende markedsinteresse for de indadgående vindues- og terrassedørsserier. Efterspørgslen har nu ført til en ekstra maskininvestering i det topmoderne Conturex-anlæg fra den tyske producent Weinig, med totalleverence fra Junget. Conturex-anlægget skal styrker Idealcombi’s kapacitet til at imødekomme kundernes behov for kortere leveringstid. 

Gennemløbstiden fra firkantet pind til færdig profil er reduceret fra én dag til 1. min. Fleksibiliteten og kapaciteten er derfor øget med 100% og energiforbruget er reduceret med 40%. Dette avancerede anlæg giver derfor mulighed for at producere flere vindueselementer, præcist fremstillet og i højeste danske vindueskvalitet.

Ved at fordoble kapaciteten og forbedre produktionsmuligheder, kan Idealcombi fortsætte med det de er bedst til – nemlig at udvikle og gentænke fremtidens vinduer. Idealcombi stræber forsat efter at forblive vinduesbranchens innovative fyrtårn, som sikrer danskproduceret kvalitetsvinduer til både ind- og udland.

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078