23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Case: Grøn Aarhus startup melder klar til skalering

”Set i bakspejlet skulle vi have digitaliseret vores processer langt tidligere – det havde sparet os for unødigt ressourcespild” - Ingeborg, Grundlægger af Green Survey

Green Surveys vision er at skabe en naturvidenskabelig funderet grøn omstilling, hvor dokumentation, gennemsigtighed og troværdighed er omdrejningspunktet og drivkraften.

Det var tilbage i 2020, da Mette Svantemann og Ingeborg Steffensen grundlagde Green Survey. Siden har de oplevet en stor efterspørgsel og står overfor et kæmpestort vækstpotentiale. Stort tillykke!

Orbit har strømlinet Green Surveys IT-landskab og givet dem et digitalt fundament, som er skalerbart og giver afgørende indblik i forretningens udvikling.

Det bedste råd fra en startup i vækst
Der er ingen tvivl om, hvad Green Surveys råd til andre startup virksomheder er, når det kommer til at drive en startup, med en målsætning og strategi for skalere.

”Orbits løsning har været en gamechanger for vores arbejdsgange i Green Survey”, siger Ingeborg Steffensen og fortsætter, ”Set i bakspejlet skulle vi have digitaliseret vores processer langt tidligere – det havde sparet os for unødigt ressourcespild”

Med en skalerende virksomhed kommer der et tidspunkt, hvor det bliver altafgørende med struktur og overblik. Som Green Survey selv fortæller, oplevede de især at bruge rigtig mange ressourcer på koordinering og intern kommunikation – men med Orbits løsning sparer de virkelig meget tid på denne del og kan bruge deres kræfter, hvor det gælder.

Læs hele casen og få indblik i Green Surveys Orbitløsning til at skabe det optimale afsæt til skalering af deres startup.

Orbit Online A/S
Åbogade 25A
8200 Århus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30800982

Kontaktperson

Anders Dyrholm
Client Develop Manager
+45 29878872 and@orbit.online

Send til en kollega

0.063