23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Viden om veje, klima og miljø.

I løbet af sommeren 2023 er viden om klima, miljø og veje blevet mere vigtigt end nogensinde. Uanset årsagen er klimaet under forandring, og det stiller krav til vejbranchen om at kunne bidrag med nye løsninger.

Du, som arbejder med vej, klima og miljø, kender måske den følelse, at man risikerer at have så meget fokus på driften, at det kan være svært at holde sig opdateret om alle de spændende udviklingstiltag og -projekter, som sker på området. 

For at hjælpe dig med et kig på udviklingstendenser og vellykkede projekter, har vi arrangeret en ny faglig dag, der giver dig mulighed for at gå i dybden med aktuelle klima- og miljøspørgsmål. Vi kalder konferencen Klima- og miljødagen.

Klima- og miljødagen afholdes onsdag d. 15. november på Severin i Middelfart.

Det bliver en dag med inspirerende indlæg fra kompetente eksperter på klima- og miljøområdet. Og en dag, hvor du har mulighed for at mødes med fagfæller, der også arbejder med klima og miljø indenfor vejsektoren.

Du kan læse det fulde program på linket her, men vi vil gerne lige fremhæve konferencens første indlæg, der holdes af Charlotte Frejlev Andersen.

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.047