23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis Archicad 27 seminar i Aarhus

Er du nysgerrig på nyhederne i Archicad 27, og er du interesseret i at høre, hvordan du laver LCA-beregninger i dit BIM-program? Så sæt kryds i kalenderen d. 28. september, hvor GRAPHISOFT Center Danmark afholder Archicad opgraderingsseminar.

Archicad er et af nordens mest intuitive og anvendte BIM-programmer, og hen over sommeren blev den 27. udagve af Archicad  frigivet.

Hvis du er interesseret i blive opdateret på de nye funktioner i Archicad 27 og generelt stifte bekendtskab med Archicad som BIM-program, så kom til Aarhus-udgaven af vores opgraderingsseminar.

Seminaret finder sted torsdag d. 28. september mellem 14 – 17 hos Nordpil Arkitekter, Søren Frichs Vej 40C, 8230 Aarhus, der har været venlige at stille deres lokaler til rådighed.

Det er gratis at deltage i Archicad 27 opgraderingsseminaret, og du tilmelder dig her →

Archicad 27 nyheder og LCA-beregninger med DesignLCA
På opgraderingsseminaret gennemgår vi både de store og de mindre nyheder og funktioner i Archicad 27, og du bliver således klogere på nye features såsom design-forslag, afstandsguides og bedre muligheder styre dine attributter.    

LÆS OGSÅ: DesignLCA er finalist til digitaliseringsprisen ved Building Awards

Derudover gennemgår vi også DesignLCA 4.0, der er den opgraderede udgave af vores BIM-baserede LCA-beregner. Med DesignLCA kan du lave de lovpligtige LCA-beregninger direkte i dit BIM-program uden at du behøver en Ph.d. i LCA-beregninger eller være en tech wizard.

Du kan læse mere om DesignLCA her  →

Vel mødt hos Nordpil Arkitekter ...

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.031