23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Leverandør har malermestres grønne ryg

PPG tager rundt i landet og fortæller malermestrene, hvordan de skal forholde sig til bæredygtigt byggeri, og hvordan de selv kan komme videre med den grønne omstilling. Især de små malermestre er utrygge i forhold til bæredygtigt byggeri.

PPG tager rundt i landet og fortæller malermestrene, hvordan de skal forholde sig til bæredygtigt byggeri, og hvordan malervirksomhederne selv kan komme videre med deres grønne omstilling. 

- Vi vil give kunderne et perspektiv på bæredygtigt byggeri – og hjælper dem med, hvordan de skal gribe det an. Der er nogle malervirksomheder, der står på sidelinjen og tænker, at det er for svært – og vi fortæller dem, at så slemt er det jo heller ikke, siger ekstern sælger og DGNB-konsulent Claus Hjul Jensen fra PPG. 

Han har sammen med kollegaen Lennart Baunsgaard taget en DGNB-uddannelse, så de kan formidle budskabet til kunderne i branchen. Bæredygtigt byggeri handler om dokumentation, processer, produkter - og så kan der være yderligere krav fra bygherre om brug af elbiler, affaldssortering eller noget helt tredje. 

- Vi har kundernes ryg, og vi har været rundt i mange større og mindre malervirksomheder i landet. Selv de allerstørste har huller i deres viden om bæredygtigt byggeri – men alle får en aha-oplevelse, når vi underviser dem. Vi tager altid udgangspunkt i den virksomhed, vi besøger, og derfor er de enkelte møder vidt forskellige. Og efterfølgende kan de ringe til os, når de er klar til næste trin, fortæller Claus Hjul Jensen. 

Læs artiklen Leverandør har malermestres grønne ryg i Danske Malermestre No. 05 August 2023 

Foto Brian Rasmussen

 

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.063