23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lena fuldender haveplanen med træhegn

Se, hvordan Lena Smedegaard har tænkt hegn ind i havedesign – og får skabt sammenhæng mellem havens rum og funktioner i det nybyggede hus i Herning. 

Lena og hendes familie er hundredmetermestre i at bygge og tegne nye huse. I alt har de 4 nybyggede huse i bagagen - og med deres fjerde og nyeste hus i Herning valgte de at vende processen lidt på hovedet.

Her blev udeområdet nemlig tegnet som det første. Ja, faktisk var der tegnet hegn på de allerførste grundskitser af hus og have. Dette viste sig at være den ideelle metode til at få skabt sammenhæng mellem inde og ude.

”Rent visuelt kan hegn virkelig noget i et havedesign. Det virker afgrænsende og er med til at skabe rum. Vi faldt for Sendai med det samme på grund af transparensen i de lodrette lameller. Og så kunne vi se, at hegnet er af god kvalitet, og det betyder meget, at vi vælger produkter og materialer med lang levetid,”  fortæller Lena.

Drømmen var skabe små steder i uderummet, hvor du har lyst til at være. Med det transparente og smukke træhegn, Sendai Hegn i forskellige højder har familien fået etableret afgrænsninger imellem havens forskellige rum – så de både er funktionelle og dekorative.

Se hele Lenas hegnsprojekt, og få gode råd til havedesign.

Derfor skal du vælge Sendai Hegn ifølge Lena

  • De lodrette lameller matcher husets træbeklædning samtidigt med, at hegnet skaber rum mellem forhave og baghave uden at lukke helt af.
  • Hegnet kan skæres til i bredden og på den måde tilpasses individuelle mål.
  • Den høje dobbeltlåge gør det muligt at køre en trailer om i baghaven.
  • Det lave hegn med enkellåge lukker baghaven af og sikrer, at hund og børn ikke løber for langt væk - samtidigt kan du som voksen træde hen over hegnet.
  • Alle hegnsfag og stolper leveres grundmalede og med alt, du skal bruge. Så kan du fokusere på monteringen.

Se hele udvalget af træhegn.

Har du spørgsmål til vores produkter? Ring til os på tlf: +45 7996 3333. Vi er klar til at hjælpe dig. 

 

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310

Kontaktperson

KLG
Kirsten Lukmann Gormsen
Content- og SoMe-medarbejder
klg@plus.dk

Send til en kollega

0.079