23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A-Supply og Bauroc går efteråret i møde med sans for kvalitet og stort engagement

Hos A-Supply og Bauroc går man efteråret i møde med spænding, høje forventninger og et nyt og spændende partnerskab.

Efteråret nærmer sig med alle dets farverige nuancer og hos A-Supply og Bauroc går vi spændt denne sæson i vente med høje forventninger. 

Som en moderne grossist indenfor byggematerialer er vores mål klart: At levere førsteklasses produkter og enestående kundeservice til landets byggemarkeder, trælaster og relaterede brancher.

A-Supply repræsenterer mere end blot en byggematerialeleverandør. Vi er din pålidelige partner med en bred vifte af produkter, der adresserer ethvert behov inden for byggeri og anlæg.

Fra stålprodukter, belægningssten, granit, bigbags og kalksandsten, til rullegræs, tilbyder vi en omfattende portefølje af materialer, der er nødvendige for at skabe holdbare, æstetiske og funktionalle bygninger.

I vores stræben efter at levere pålidelige produkter, er vi stolte af vores partnerskab med Bauroc. Som Danmarks officielle forhandler af Bauroc produkter bringer vi ekspertisen inden for porebeton til vores kunder.

Bauroc er synonymet med kvalitet og innovation inden for porebeton, og sammen med os i A-Supply ønsker de at ændre byggebranchen.

Dette partnerskab giver os mulighed for at tilbyde fagfolk indenfor den danske byggebranche en pålidelig kilde til porebetonprodukter, der ikke kun opfylder, men også overstiger branchestandarderne.

Kvaliteten af vores produkter går hånd i hånd med vores engagement i at levere førsteklasses kundeservice. I en branche, hvor tid er afgørende, er vi forpligtet til at levere til tiden, hver gang.

Vores dedikerede team står klar til at besvare spørgsmål, yde rådgivning og skræddersy løsninger til ethvert projekt.

Ny sæson starter godt med et spændende nyt samarbejde

Efteråret repræsenterer en ny start, og hos A-Supply og Bauroc ser vi frem til denne sæson med stor forventning. Vi kan nemlig præsentere et nyt samarbejde med Niss Sørensen & Søn.

Vi er glade for det nye samarbejde og ikke mindst for at vi nu kan tilbyde dækelementer og en række andre betonprodukter af højeste kvalitet til vores kunder, produceret på Niss Sørensen & Søns fabrik i Spøttrup tæt på Skive.

Vi er dermed parate til at forsyne branchen med nødvendige byggematerialer samt til at understøtte vores kunder med en service, der overstiger forventningerne.

Sammen arbejder vi hen imod en mere holdbar og innovativ fremtid for byggeriet i Danmark.

 

 

 

 

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.047