23948sdkhjf
Del siden
Annonce

hansgrohe præsenterer håndvaske, toiletter, møbler og spejle

Nu er de nye produktkategorier fra hansgrohe klar til salg. Dermed kan hele badeværelset nu indrettes med produkter fra hansgrohe, lige fra håndvask-området over toilettet til brusebadet og badekarret.

hansgrohe præsenterede på årets ISH-messe nye produktkategorier til hele badeværelset: håndvaske, toiletter, badeværelsesmøbler og spejle. Det giver mulighed for et væld af kombinationer med de eksisterende hansgrohe-produkter, herunder håndvaskarmaturer, brusesystemer, afløb og tilbehør. Således skabes indretninger, der teknisk såvel som visuelt passer perfekt sammen og resulterer i harmoniske rum.

De nye produktkategorier er nu klar til salg, og alle produktnyhederne har vundet en iF Design Award 2023.

Interaktivt inspirationsværktøj
hansgrohe introducerer også et interaktivt inspirationsværktøj på www.hansgrohe.dk, der gør det let at lege med de forskellige kombinationer og muligheder i en 3D-visualisering af høj kvalitet. Dermed kan forbrugerne eksperimentere med alternative indretninger digitalt og få et præcist billede af, hvordan deres nye badeværelse kommer til at se ud. Det gør det samtidig lettere for forhandlere at planlægge og rådgive om mulighederne på badeværelset.

Tidløse løsninger til det harmoniske badeværelse
Alle hansgrohe nyhederne gør indtryk med en tidløs æstetik, et væld af smarte funktioner og materialer af høj kvalitet. Mærket præsenterer to møbelserier: Xelu og Xevolos, i mange varianter for maksimal frihed til at indrette og kombinere. I begge møbelserier findes der vaskeskabe i forskellige størrelser og design samt højskabe og halvhøje skabe.

Møblerne smelter sammen til én enhed med de matchende Xelu og Xevolos håndvaske. Endnu flere kombinationsmuligheder opnår man med håndvaskserien hansgrohe Xuniva, som fås i forskellige former og installationsvarianter. 

Alle møbler og vaske er klar til salg med undtagelse af Xevolos-produkterne, der lanceres i efteråret.

Spejle og toiletter fuldender værket
Med Xarita spejlene bliver håndvaskområdet komplet: De elegante spejle i firkantet eller rundt design skaber et harmonisk lys ved vasken. Xarita spejle byder på lysdæmpning, memoryfunktion og automatisk sluk samt opvarmning, der forhindrer dug. Spejlene, der er udstyret med energibesparende LED-teknologi, fås i to betjeningsvarianter: touch-ikoner eller infrarød sensor. I varianten med touch-betjening er der også en række stemningsfulde, farvede lysscenarier at vælge imellem.

EluPura er navnet på sortimentet af toiletter under mærket hansgrohe. De fås ligeledes i to designvarianter: rund eller SoftCube. Men det er ikke kun det ydre, der er smukt: Den optimerede geometri inde i kummen betyder, at man kan nøjes med blot 4,5 liter vand pr. skyl. Det glæder både miljøet og pengepungen. hansgrohe HygieneEffect-glasuren forhindrer, at bakterier formerer sig på overfladen , og designet uden skyllerand gør rengøringen lettere.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.094