23948sdkhjf
Del siden
Annonce

To nye tilbudsberegnere hos BAYO.S Skruefundamenter

Vi har susende travlt hos BAYO.S, så nu er det blevet muligt at få fat i to nye medarbejder når du kontakter os.

Styrket salg af solcellemoduler
Skal du have opsat en solcellepark, og søger jordbaserede moduler til projektet, så er det Johanna Wilms du skal i kontakt med. Johanna er oprindeligt kommer fra Sverige, og har tidligere arbejdet i autobranchen og har dermed stor teknisk forståelse. 

Vil du høre mere om, hvordan BAYO.S kan løse dine opgaver med levering og montering af racks og fundering til solcelleanlæg, så er Johanna klar til at hjælpe dig på: 

📱 (+45) 4034 2721
📧 jw@bayosystem.com

Skruer som fundament til mange typer byggerier 
Står du med et byggeprojekt hvor du søger et alternativ til beton når der skal funderes, så er det Majken Bratlin du kan få udregnet tilbud hos. Majken er 38 år, kommer med sen solid erfaring indenfor rådgivning og har en BA i Science in Engineering fra Aalborg Universitet. Hun har tidligere arbejdet selvstændigt og i ejerskifteafdelingen hos ETU. 

Jeg har glædet mig meget til at starte i BAYO.S som tilbudsberegner/salgssupport og få muligheden for at arbejde sammen med en masse knalddygtige folk, der brænder for deres arbejde og for at gøre en forskel. 

Byggeriet har altid været en passion for mig og derfor er det fedt at få chancen i en virksomhed, som er en af pionererne indenfor bæredygtige fundamenter.” – siger Majken om det nye kapitel. Vi siger velkommen og glæder os meget til det fremtidige samarbejde!

Har du et projekt ved hånden hvor du overvejer at anvende skruefundamenter, så er Majken klar til at hjælpe dig. Kontakt hende på:

📱 (+45) 4034 2719
📧 mab@bayosystem.com

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.062