23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Vi skal sætte fagligheden højt,” fortæller ny konsulentchef, Kasper Køster Svendsen

Hvem er NTI A/S’ nye konsulentchef for byggeriet, Kasper Køster Svendsen? Du kan blive klogere på ham i artiklen her, hvor han uddyber, hvordan han ser fremtiden i byggeriet og fortæller om sine ambitioner som ny konsulentchef.

Overskriften giver et meget godt indblik i, hvem Kasper Køster Svendsen er.  En leder, der vægter fagligheden højt, og hvor han vil lægge sit ultimative fokus i rollen som ny konsulentchef for byggeriet. For som han fortæller: ”NTI skal være den virksomhed, folk i branchen kommer til, hvis de har udfordringer, har et projekt, der skal løses eller blot har brug for en sparringspartner.”  

Kasper har bygget sin egen solide erfaring op gennem de seneste ti år i stillinger hos primært NNE, men også COWI og Molio, hvor han har været i berøring med mange af de digitale løsninger, NTI A/S tilbyder byggeriet – både Autodesk-produkter og de egenudviklede NTI TOOLS.   

Vi har taget en snak med Kasper om de ambitioner, der følger med som ny konsulentchef, og hvordan han ser fremtiden i byggeriet.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528

Kontaktperson

PBB
Peter Bjarnum Bøttern
Marketingkonsulent
pbb@nti.dk

Send til en kollega

0.047