23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom helt tæt på FSI's nyeste skud på stammen til Have og Landskab 2023

FSI's nyeste skud på stammen, hurtigløberen FSI B31 udstilles for første gang i Danmark. Besøg os på Have og Landskab 2023 og få et kig på vores store program af stub- og rodfræsere.

I maj måned i år lancerede FSI Stump Cutters FSI B31, og siden lanceringen har det gået stærkt. FSI B31 har fået en flyvende start på markedet og har allerede solgt mere end dobbelt så mange enheder som forventet, fortæller Kim Schmidt fra FSI.

Nøglen er tæt samarbejde

I mange år har FSI arbejdet tæt sammen med aktører inden for udlejningsindustrien samt et netværk af partnere og operatører for at sikre, at vores stubfræsere lever op til markedets eksisterende behov. Det nyeste skud på stammen, FSI B31, er resultatet af en forespørgsel fra et af Europas største udlejningsselskaber samt en grundig markedsundersøgelse. Målet med FSI B31 var at designe en løsning, der matcher udlejningsbranchens ønsker ved at tilbyde en simpel og effektiv stubfræser bygget af komponenter af høj kvalitet, udtaler Kim Schmidt fra FSI.

Med FSI B31 kan vi sige, at vi hos FSI har ramt plet – vi glæder os til at præsentere FSI B31 for første gang i Danmark og modtage feedback og input fra potentielle brugere!

Besøg FSI på Have og Landskab 2023 og oplev vores brede udvalg af stub- og rodfræsere.

Du finder os på Stand 20 i Skoven, tæt på indgang Syd. Husk at hente din gratis billet, du kan finde flere oplysninger her: https://www.haveoglandskab.dk/

Læs hele historien om FSI B31's succesfulde start her

FSI Stump Cutters
Erhvervsparken 14
7160 Tørring
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26525764

Send til en kollega

0.062