23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Umulige træsamlinger? Sådan løste 3 snedkerier de skæve vinkler

Komplekse træsamlinger uden lim og skruetvinger? Lamello gør det umulige muligt. Se hvordan 3 snedker- og designvirksomheder har grebet udfordringerne an.

Schweiziske Lamello har på mange måder revolutioneret snedkerfaget med sine tre serier af træsamlingssystemer og samlingsfræsere. Skæve vinkler og andre komplekse udfordringer løses enkelt, præcist og hurtigt uden brug af skruetvinger og lim. Hertil gør det innovative system det muligt at samle og montere elementerne på værkstedet, skille det ad til transporten for derefter at klikke det sammen igen hos kunden. Dermed sikrer Lamello en hurtigere og glidende arbejdsgang – og solide løsninger, der holder.

Som autoriseret Lamello-distributør tilbyder Häfele deres kunder en Lamello-demo i eget værksted.

Oplev Lamello i aktion: Book din demo her
 
3 designprojekter løst med Lamello

En kompleks 12-kantet lænestol
Vinzenz Brutscher og Michael Vogler designede The Corner som et komfortabelt og aflukket tilflugtssted til de åbne kontorlandskaber og travle hotellobbyer. Den bæredygtige træskal er udelukkende lavet med hjælp af Lamellos CNC-fræser og kan samles hos kunden takket være de formonterede Clamex P-14-stik.
 
”På grund af stolens størrelse og form var det nødvendigt at kunne skille den ad for at lette transporten. Clamex viste sig at være den helt ideelle løsning på denne udfordring,” forklarer Vinzenz Brutscher.
 
Projekt: Stolen blev skabt som semesterprojekt på Fachakademie für Raum- und Objektdesign i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland. Design: Vinzenz Brutscher & Michael Vogler.
 
TV-møbel med kurver og kanter
Kevin Zabel skabte sit mesterværk, Sailing Timber, som et symbol på symbiosen mellem hav og skov. I udvælgelsen af materialer lagde designeren vægt på bæredygtighed og brugte eg som det primære byggemateriale for et rustikt touch til et ellers moderne design.
 
”Noget af det helt særlige ved mit mesterværk er den usynlige limning af endestykket, som kun var muligt ved hjælp af de magnetiske Invis Mx2-samlingselementer,” fortæller designeren.
 
Projekt: Sailing Timber TV-møbel af Kevin Zabel.
 
Et rundt designobjekt med usynlige samlinger
Ved hjælp af Lamellos Clamex P-14, 380 m2 egefiner og 30 års erfaring skabte designerne hos bayerske Holz in Form en unik trækugle i størrelsesordenen af 2 diameter.
 
Virksomheden har med stor succes anvendt Lamello-produkter i årevis grundet den lette montering og tidsbesparelse. I dette tilfælde har designerne anvendt Lamellos P-system, hvis samlingselementer gør det muligt at skabe solide samlinger i en lav installationsdybde.
 
Projekt: Holz in Form Niedermeier GmbH 
 
Hvorfor vælge Lamello?
·      Spar tid på træsamlingerne med smart og enkel montage.
·      Præinstallerede samlinger letter logistik, transport og montering hos kunden.
·      Lamello gør det nemt at arbejde med skæve vinkler og kreative projekter.
·      Få demo og rådgivning af Häfeles Lamello-eksperter.
·      Tre systemer til forskellige løsninger og udfordringer.
 
Oplev Lamello i aktion
Bliv klogere på de tre systemer: P-system, Lamello System og Cabineo. Book en demo med en af Häfeles Lamello-eksperter og se, hvordan du tackler de skæve vinkler og udfordrende samlinger.

Læs mere om Lamello 

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903

Send til en kollega

0.048