23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kan man få en verdensnyhed ud på byggepladsen

Den selvkørende kran Montalift M32 4-WDS er en vaskeægte verdensnyhed. Den kombinerer både styrke og mobilitet og er allerede nu efterspurgt på mange af landets byggepladser. Mads Jensen, materielchef i JORTON, fortæller her om fordelene ved den hollandsk producerede kraftkarl.

Fordelene ved en selvkørende kran på byggepladsen er mange og hos JORTON har man været så glade for dem at vognparken i dag tæller 10 Montalift-kraner fra den hollandske producent Montarent.

- Vores folk var så glade for dem og vi kunne se at efterspørgslen blev ved med at stige. Derfor har vi nu et betragteligt antal og er sidenhen også blevet forhandlere af kranen, takket været et godt samarbejde med Montarent, fortæller Mads Jensen, der er materielchef i JORTON. Han uddyber:

- Lige nu har man faktisk muligheden for at leje verdensnyheden Montalift M32 4-WDS, der har en løftekapacitet på op til 4 ton og en udlægger længde på 30 m. Det er et perfekt redskab til byggepladsen, der har brug for både styrke, fleksibilitet og mobilitet. Både læsning og aflæsning samt montage af kranen sker uden behov for lastbilkran eller mobilkran, og kranen kan være hejseklar i løbet af 20 minutter. Den har desuden indbygget generator, så den er selvforsynende med strøm. Det sparer den travle projektleder både tid og penge.

- I min optik er de største fordele ved Montalift-kranen at den er økonomisk attraktiv og let at betjene. Sammenligner man udgifterne til en traditionel lastbil/mobilkran, står man ca. med de halve udgifter når man vælger Montalift-løsningen. Samtidig er den utrolig simpel at betjene. Selv en skrivebordsarbejder som mig selv har lært at montere og betjene kranen, griner Mads Jensen.

Stor ros fra folkene på pladsen

JORTONS egne folk har længe været glade for kranen og den får ros i alle ender af landet:

- Vi har bl.a. brugt den selvkørende Montarent-kran ude på en byggeplads i Køge. Pladsen var trang og vi havde brug for en stærk, fleksibel og selvkørende kran, der kunne navigere under de trange kår. Her var det især en stor fordel at den på under et kvarter kunne foldes sammen og flyttes, så den kunne assistere, hvor der var brug for den på pladsen, forklarer Jimmi Kunak Thøfner, der er projektleder ved JORTONs sjællandske kontor.

- Den selvkørende kran har den fordel at den har en Manitous fleksibilitet, og så har den alle fordelene fra de semimobile kraner i forhold til løft. Og så smadrer den ikke hele pladsen. Vi har på en af vores helt store sager i Esbjerg, haft tre i gang på samme byggeplads og det har vi været meget glade for, indskyder Lars Mønster Aagaard, der er projektchef i JORTONs kontor i Esbjerg.

Rift om kranerne

Der er rift om kranerne, men Mads Jensen lover at der er en stor cirkulation. Så er man i nød, burde det være muligt at finde en løsning:

- Der er stor efterspørgsel, og de har været på et væld af pladser. Både hos os selv, men også hos konkullegaer som Aarsleff, CG Jensen, Arkil og Birch Ejendomme. Men jeg prøver at få puslespillet til at gå op så alle kan nyde godt af kranerne og vi har for eksempel en klar i uge 41, da en byggeplads i Billund snart sender deres Montalift M32 4-WDS tilbage i kredsløbet. Vores egne folk og vores samarbejdspartnere har været så glade for dem, at vi lader nye kunder prøve kranen kvit og frit. Så de kan se om det er det helt rette match for dem og deres byggeplads. Hvis det skulle have interesse, skal man endelig bare tage fat i mig, afslutter Materielchef Mads Jensen.

Vil man vide mere om Montalift-kranernes fordele på byggepladsen, kan man se følgende video fra Byggeriets Arbejdsmiljøbus her: Semimobile Kraner

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207

Kontaktperson

MJ
Mads Jensen
Materielchef
+45 24860577 mje@jorton.dk

Send til en kollega

0.046