23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et godt arbejdsmiljø starter inde hos designeren - Dansk Byggekomponent ApS

Et godt gennemtænkt produkt er ofte første led til en god arbejdsdag for de udførende. Er produktet veltænkt sparer man både tid og penge, og ikke mindst sparer man på de udførendes helbred. Arbejdsmiløet er en vigtig faktor at tænke ind i sine design - og det gør vi hos Dansk Byggekomponent ApS.

Undgå svære arbejdsstillinger, kolde fingre og tunge løft? - er det noget for dig? så læs med her:

I alt for mange år har man inden for råhusbranchen "gjort som man plejer" - det er der heldigvis ved at være tøbrud omkring, så vi undgår opslidte mennesker og dårligt udførte opgaver.

 

Det gode arbejdsmiljø starter inde hos designeren:

Et godt gennemtænkt design, sikrer både et godt resultat, og sikrer samtidig et godt arbejdsmiljø. Vi vil gerne herunder, prøve at beskrive vores tanker omkring vores virksomhed og produkter.

Virksomheden:  Initiativet til virksomheden blev taget af Henrik Pommergaard, der har været kalkulatør og projektleder/chef i mange år. I alle disse år har Henrik erfaret mange dårlige arbejdsmetoder, man ikke kunne undgå pga. ikke gennemtænkte produkter, eller mangel på de rigtige produkter. Derfor besluttede han at opstarte Dansk Byggekomponent i 2019 sammen med Allan Johnsen der ejer A. Johnsen Industri - en fabrik der sprøjtestøber alt fra Steltons kander til hospitalsudstyr. Der blev nedsat en arbejdsgruppe bestående af håndværkere og designere og sammen skaber de produkter der løser mange daglige problemer ude på byggepladserne. Dansk Byggekomponent er blevet taget rigtigt godt imod på det danske marked allerede. Alle produkter patenteres inden produktionsopstart, og alt produceres i Danmark "just in time". Dette sikrer en høj leveringssikkerhed og kvalitet.

Det første produkt er et nyt system til ophængning af kloak- og installationsrør. Det blev skabt specielt pga. at de nuværende systemer i rustfrit stål var meget svære at arbejde med, og ikke mindst at de var kondensskabende med risiko for galvanisk tæring i de bærende konstruktioner - dette undgås fuldstændigt med opstropninger fra DBK, alt er gennemtænkt ned til mindste detalje, således at man ikke kan samle dem forkert, man kan ikke "komme for tæt på armeringsstålet", det må ligge knas med, og så er det et let produkt der ikke kræver tunge løft ude på pladsen. Det skæres let uden gnister og de afskårne længder kan genbruges i næste ophæng - så der er ikke noget spild. Det overholder BYG ERFA, og er 50 % billigere i indkøb og monteres mange gange hurtigere end de rustfri stålløsninger.

Det andet produkt der er kommet på markedet i 2023, er en løsning til fastgørelse af den hvide isolering under selvbærende terrændæk. De nuværende løsninger har forkerte tætte gevind der løsner flamingokuglerne i materialet, dette giver et svagt vedhold og en lang montagetid. Dette gør at man skal montere 5 stk af de eksisterende løsninger pr. m2. DBK har udviklet en løsning med stejlt gevind der har en udtræksstyrke på 42 kg i en Sundolitt S80, og dette kræver kun 1,38 skrue pr. m2 (2 pr. plade 1200x1200) Det giver en væsentligt billigere indkøbspris pr. m2 og en langt hurtigere montage og fastholdelse af sin isolering. Der er udviklet lange bits så arbejdsmiljøet tilgodeses - man kan stå op og montere DBK's isoleringsskruer. Den samlede besparelse ifht. eks. systemer er over 50 % ved indkøb og montage samlet.

 

Vi håber I har fået lyst til at kigge nærmere på os

Bedste hilsner Dansk Byggekomponent ApS.

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.064