23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du brug for mere lagerplads?

Uanset om du skal bruge en lagerhal til produktion, værksted, maskinhus eller lager/opbevaring, så bygger vi en skræddersyet løsning, som kan bruges til netop dine behov.

Midtjysk Albyg har et professionelt team som står klar til at hjælpe med processen fra skitse til det færdige halbyggeri.

Vi har vores egen tegnestue hvor kompetente projekttegnere og projektledere arbejder med den helt ideelle løsning, ud fra dine anvisninger. Vi hjælper med alle de udfordringer der kan opstå hen ad vejen, og sørger for at udarbejde de færdige projekt-tegninger, statiske beregninger, energirammeberegninger m.v. til myndighederne.

På denne måde er du helt sikker på at få et halbyggeri, som efterlever alle lovkrav og sikrer optimale forhold for dine medarbejdere. Vi ved at du som virksomhed ønsker et halbyggeri som lever op til de nyeste standarder i høj kvalitet, og samtidig skal det økonomiske aspekt tages med i alle beregninger.

Vi opfører alle typer halbyggerier som både isoleret og u-isoleret, og materialevalget kan variere alt efter ønsker og behov: stål, beton eller træelementer.

Læs mere her.

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.047