23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En ergonomisk letvægts bindemaskine der klarer arbejdsopgaverne op til 5 gange hurtigere

Med en bindemaskine fra SurSpider kan bindingsarbejdet klares op til 5 gange hurtigere end ved manuel binding, som normalt kendetegnes som en langsommelig og belastende arbejdsopgave. Med en vægt på kun 1,45 kg. sikrer man, ud over den forbedrede effektivitet, sine arbejdskollegaer en bedre ergonomisk og sikker arbejdsstilling.

Sammenlignet med bindemaskiner af andre producenter, med lignende specifikationer, vejer SurSpiders bindemaskine omkring et helt 1 kg. mindre. Hvilket gør en mærkbar forskel efter en lang arbejdsdag. Den intelligente teknologi til binding af armeringsjern erstatter ikke kun manuel binding og forbedrer arbejdseffektiviteten, men gør det muligt at spare på antallet af nødvendige medarbejdere. Derfor tjener omkostningerne sig hjem i løbet af ingen tid – særligt da bindemaskinerne fra SurSpider findes blandt markedets laveste prisklasser.

De brugervenlige bindemaskiner kan benyttes i vid udstrækning til bygninger, broer, veje, jernbaner, infrastruktur og mange specialprojekter.

Bindemaskinen fra SurSpider kommer i tre størrelser:

SurSpider ZKZ-25A bindemaskine

SurSpider ZKZ-25A bindemaskine

SurSpider ZKZ-40A bindemaskine

For nærmere information kan WATTER ApS kontaktes på:

T: +45 70 26 16 00

E: kundeservice@watter.dk

www.watter.dk

Watter ApS
Administration: Torvet 21, 6700 Esbjerg

Lager : Erritsø Møllebanke 10, 7000 Fredericia
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32340997

Kontaktperson

WA
WATTER ApS
info@watter.dk

Send til en kollega

0.047