23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Swisspearls reflekterende facadeplade Reflex pryder din bygning med en skinnende fremtoning

Med Reflex-produktserien fra Swisspearl kan du udsmykke dine bygninger i glitrende overflader, der skaber forskellige lysrefleksioner og giver et markant og iøjnefaldende facadeudtryk.

Reflex er en gennemfarvet, lufthærdet fibercementplade med en reflekterende overfladebehandling, der afhængigt af synsvinklen skaber forskellige lysrefleksioner og pryder din bygning med en markant og skinnende fremtoning. Med sin stærke, skinnende og vedvarende glans er Reflex en facadeplade, som virkelig gør sig bemærket og skiller sig ud.

Farveuniverset for Reflex tæller både sorte, grå og hvide samt bronzerøde og brune versioner, som kan fås i henholdsvis to og tre forskellige nuancer. Og med de reflekterende pigmenter i pladen er der med andre ord rig mulighed for at skabe sit helt eget unikke facadeudtryk.

Ligesom med Swisspearls øvrige fibercementplader er Reflex ekstrem modstandsdygtig over for både vand, vind og vejr og kræver kun minimal vedligeholde.

Swisspearls facadeplader i fibercement kan indgå i både DGNB-certificerede og svanemærkede byggerier. Er du interesseret i at læse mere om produktsortimentet, kan du læse med her.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713

Kontaktperson

Anette Brunsgaard Tymm
Marketingchef
+45 99372222 anette.tymm@swisspearl.net

Send til en kollega

0.046