23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Loft over lønssumsrabat

Et loft over den rabat, man kan få på lønsumskontingentet samt en stramning af reglerne for eksklusion blev stemt hjem på generalforsamlingen.

Et maksimum over den rabat, medlemmerne kan opnå lønsumskontingentet, en forhøjelse af opkrævningssatsen til barselsfonden og en stramning af reglerne for eksklusion i forbindelse med manglende betaling af kontingent til Danske Malermestre. Deltagerne på årets generalforsamling klappede alle tre forslag igennem i Frederikshavn. 

Siden 2020 har der været loft over det lønsumskontingent et medlem har kunne betale til Danske Malermestre. Kontingentloftet har været på 125.000 kroner. 

Da loftet blev stemt hjem på generalforsamlingen i 2019, blev det samtidig besluttet, at hvis et medlem ejede flere virksomheder, skulle loftet over kontingentet gælde for alle medlemmets virksomheder under et. Men, som Danske Malermestres formand, Per Vangekjær begrundede forslaget til ændringen af lønsumskontingentet, så var der sket ændringer i malerfaget.

- Tilbage i 2019 syntes vi ikke, der skulle være forskel på, om man havde delt sin virksomhed op i flere enheder eller ej. Men nu sker der ændringer, og vi ser større enheder, der betyder, at vi ikke kan bevare denne særlige koncernregel. 

- Vi kan ikke leve med en situation, hvor for eksempel 15-20 virksomheder kun betaler lønsumskontingent for en enkelt virksomhed. 

Læs artiklen Loft over lønsumsrabat i Danske Malermestre No. 05 August 2023 

Foto Michael Bo Rasmussen

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.046