23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DesignLCA er finalist til Digitaliseringsprisen i Building Awards

I år er det første gang at Digitaliseringsprisen uddeles som en del af Building Awards, og DesignLCA er en af de fire finalister.  

Finalisterne til årets udgave af Building Awards er netop offentliggjort, og DesignLCA er en af de fire finalister, der kæmper om den ærefulde titel som digital frontløber indenfor bygge- og anlægsbranchen.

I år det første gang at Digitaliseringsprisen uddeles som en del af Building Awards hjemmeside fremgår, hvad juryen fokuserer på. 

”(Digitaliserings) Prisen går til en aktør i byggebranchen, der er frontløber i forhold til den digitale transformation i bygge- og anlægsbranchen, eller på anden måde udmærker sig med gode eksempler på digitaliseringsprocesser og teknologi inden for projektering, opførelse, drift, service med mere,” hedder det på Building Awards hjemmesiden.

DesignLCA er en BIM-baseret LCA-beregner

DesignLCA er en 100% BIM-baseret LCA-beregner, der både beregner CO2e-udledning for bygningens materialer og bygningens drift, herunder opvarmning, køling, ventilation og belysning. 

Det som modelleres i 3D indgår automatisk i LCA-beregningen. Med DesignLCA er det dermed lettere for rådgivere at få overblik over deres bygningers klimapåvirkning – allerede i skitsefasen, hvor de designmæssige og kreative beslutninger, der træffes, har afgørende indflydelse på bygningens samlede klimaaftryk. 

LÆS OGSÅ: DesignLCA er ude i version 4.0

DesignLCA er udviklet at GRAPHISOFT Center Danmark i tæt samarbejde med Lendager.

Du kan læse mere om DesignLCA her →  

Building Awards uddeles af Licitationen, og vinderen af Digitaliseringsprisen og vinderne i de andre priskategorier i Building Awards offentliggøres ved et stort anlagt award-show, der løber af stablen d. 9. november.

Foto af Kasper Løjtved af Thomas Graablk og Sidsel Maria Vincents Jansen, der har stået for udviklingen af DesignLCA.

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.079