23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Generationsskifte og sammenlægning - BS FALSEN

Kære kunde og samarbejdspartner BS False – Montage og BS Byggeservice bliver til BS Falsen ApS

Vi har i år igangsat generationsskifte i begge vores firmaer, hvor Lars Mølgård og Jens Peter Fogt indtræder i ejerkredsen sammen med Bent Sørensen som hidtil har ejet 100 %.

I den kommende tid vil der løbende ske ændringer i forbindelse med generationsskiftet. Den primære ændring bliver dog, at de to virksomheder nu føres sammen til et under navnet BS Falsen ApS.

BS False – Montage ApS har hidtil haft fokus på monteringen af vores pladefalse i hele landet, samt haft det overordnede samarbejde med entreprenører omkring levering og montering af produkterne på byggepladserne. BS Byggeservice ApS har stået for produktion, leveringsordrer til byggepladserne og levering af pladefalse til indstøbning hos betonstøberierne.

Vi vil fortsætte vores nuværende aktivitet som hidtil, samt fortsætte vores udvikling af firmaet. Vi vil være den førende leverandør af false-løsninger til de danske byggerier. Fremtidig fokus vil være at sikre vores position i en byggebranche der stiller ønsker og krav om innovative løsninger, knowhow og ikke mindst grønnere omstilling af produktion og ressourcer samt dokumentation af produkterne.

Med denne sammenlægning og opstart af generationsskifte vil vi stå stærkere og tage næste skridt i vores nu familieejede virksomhed. Vi glæder os til at fortsætte det positive samarbejde med jer.  

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349

Kontaktperson

Lars Mølgård
Økonomichef
+45 26432812 lm@bsbyggeservice.dk

Send til en kollega

0.046