23948sdkhjf
Del siden
Annonce

1927 Estate med 2023 belysning

Luminex fik til opgave at projektere et belysningsanlæg som drift- og designmæssigt er på et højt niveau og samtidigt vil harmonere i farve og form med indretningens enkle organiske materialer.

På 1. sal er indretningen af kontorer og mødelokaler holdt i varmfarvede trægulve, sorte beton vægge med store åbne glaspartier samt struktureret stringente sorte lofter.
Her valgte Luminex sorte enkle linjearmaturer og ARCANO strømskinner med forskelligere varianter af spots monteret i deri. Løsningen giver med armaturernes enkle design og lave blænding en behagelig ro til loftet, samtidig med at lyssætningen fra spottene i strømskinnerne er med til at skabe liv på væggene. Alle armaturer er med lav blænding der bl.a. giver optimal lyskomfort på skrivebordene.

Også 7 kælderen, hvor der hovedsageligt er mødelokaler og kantine er belysningens farvetemperatur varmere end på 1. sal. Den varme lysfarve, harmonerer fint sammen med de runde pendler og linjearmaturer der er holdt i varme guldfarver. Også i kælderene er der benyttet spots på strømskinner, for at skabe liv langs væggene og i gangarealerne.

I gange- og trappeforløb samt på toiletter, over spejle er der indbygget sorte linjearmaturer i loftet, tilpasset så de passer nøjagtig i rummets bredde. På toiletterne er der suppleret med små sorte Pointer 40 downlights fra Illuxtron.    

Udendørs på den flotte lyse facade og ved trapper er der monteret armaturet Alba i sort med nedadrettet direkte lys som giver en flot, enkelt og effektivt lys. P-pladserne er oplyst af 4 meter master med Caribonis Lit Poles mastehoveder i sort med bredstrålet lysfordeling. Armaturerne er rektangulære så de matcher med de indvendige armaturer.
Langs stier og ved bede er der monteret Peyote pullerter i sort, som med sin 360° lysfordeling gør området veloplyst. Den brede lysfordeling giver området karakter og er samtidig med til, langs stierne og i baggården at virke præventivt mod hærværk.

 

Se flere billeder fra referencen lige her.

Luminex A/S
Lundagervej 45A
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37646458

Kontaktperson

KT

Send til en kollega

0.078