23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kendt ansigt er tilbage hos Henning Mortensen a/s

Peter Korsgaard Jensen er pr. 1. august 2023 vendt tilbage til Henning Mortensen a/s i Silkeborg, hvor han fremover har det daglige ledelsesansvar for sprinklerafdelingen.

Efter en overgang at have varetaget en lignende stilling hos en anden teknikvirksomhed er Peter Korsgaard Jensen pr. 1. august 2023 vendt retur til stillingen som leder for sprinklerafdelingen hos Henning Mortensen a/s i Silkeborg. Her skal han i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i afdelingen sikre den fortsatte vækst inden for installation og service af sprinkleranlæg i hele Danmark.

Med sig har Peter Korsgaard Jensen mange års erfaring med sprinkler, ledelse, projektstyring, entrepriseopgaver og serviceaftaler. Han har set frem til at vende tilbage til jobbet som afdelingsleder hos Henning Mortensen a/s. 

»På det seneste har sprinklerafdelingen hos Henning Mortensen a/s afleveret flere markante projekter – blandt andet sprinklerløsning til bolighøjhuset, UNITY Aarhus, med 652 mikrolejligheder fordelt på 28 etager samt sprinkleranlæg til Lidls nyopførte hovedsæde i centrum af Aarhus. Sidstnævnte er der også underskrevet serviceaftale med«, siger Peter Korsgaard Jensen. Han fortsætter:

»Sprinklerafdelingen hos Henning Mortensen a/s har en attraktiv pipeline, og der er travlhed med at sikre fremdrift på flere igangværende sprinklerprojekter. Desuden er der god gang i tilbudsarbejdet. Alt i alt er det en fornøjelse at vende tilbage til spændende faglige udfordringer, tidligere kollegaer, kunder og samarbejdspartnere«.

Læs mere om sprinkler hos Henning Mortensen a/s på www.henning-mortensen.dk

Mere om sprinkler? Kontakt:
Afdelingsleder Peter Korsgaard Jensen
E-mail: pkj@henning-mortensen.dk  
Tlf: +45 21 80 50 07

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129

Kontaktperson

PKJ
Peter Korsgaard Jensen
pkj@henning-mortensen.dk

Send til en kollega

0.046