23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værktøjsmesse lige rundt om hjørnet

Tiden for vores store værktøjsmesse ToolOp nærmer sig med hastige skridt – og vi glæder os. Det plejer at være en rigtig god dag med glade mennesker og en masse gode snakke om værktøj.

Vi får fint besøg
Traditionen tro har vi inviteret en masse fede brands til at stille op på dagen. Både Festool, Milwaukee, Bosch, Dewalt, Halder, Wera og mange flere kommer og viser deres produkter frem. Der vil være værktøjsspecialister til at vejlede de besøgende i værktøjet – og så er det selvfølgelig også muligt at afprøve værktøj.

 

Oplevelser med og uden værktøj
ToolOp er en oplevelsesrig dag for værktøjsglade mennesker, og der vil være nok at se på. Blandt andet viser Festool, hvordan man ved hjælp af deres værktøj kan lave forskellige gør-det-selv-projekter, som folk selv kan gå hjem og lave.

Når man har brug for en pause, kan man gå ud til pølsevognen og få en lækker hotdog med det hele, og derefter kan man gå videre over til kaffevognen og få en god kop kaffe.

 

”Der plejer at være rigtig god stemning og en masse glade mennesker til vores messer – og vi glæder os til at byde folk velkommen”, siger Søren Madsen, der er salgschef hos Dorch & Danola.

 

Messen foregår den 1. september kl. 9-16 på Ove Gjeddes Vej 7 ved vores butik i Odense.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028

Kontaktperson

Marie-Christine Juul Larsen
Kommunikation
mcl@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.063