23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AXOR produkter i mat hvid

Nu fås en række AXOR produkter i en smuk mat hvid overflade, i tillæg til de i forvejen mange forskellige farver. Armaturer og brusere fra kollektionen AXOR One samt tilbehør fra AXOR Universal Circular findes nu i mat hvid.

AXOR One kollektionens brusere og armaturer er populære på grund af de minimalistiske, grundlæggende former og et tidløst design. Nu præsenterer AXOR en række af disse produkter i en ny mat hvid overflade. Den nye farve understreger den tidløse effekt, mens den griber en af de vigtigste farvetrends i tidens indretningsarkitektur og giver flere designmuligheder for AXOR One.

Også tilbehør til hele badeværelset fra AXOR Universal Circular fås nu i mat hvid. Dermed kan hele rummet indrettes i samme stil og farve.

Både AXOR One og AXOR Universal Circular er skabt af designerduoen Barber Osgerby. De genfortolker arketypiske former og finder ind til essensen af enkelhed. Med produkternes slanke silhuetter, plane overflader, afrundede kanter og afbalancerede proportioner var det logisk for AXOR at kombinere dem med farven mat hvid for at understrege det minimalistiske, funktionelle design. 

Produkterne er klar til salg. Find hele sortimentet og vejl. priser på axor-design.com/dk.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033

Kontaktperson

SHD
Salgsafdeling Hansgrohe Danmark
Salgsafdeling
+45 86287400 info@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.063