23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri - FÅ LEDIGE PLADSER

Med uddannelsen Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri får du den faglige ballast - både når det gælder substans og proces.

Bæredygtigt byggeri forudsætter helhedstænkning og tidlig indsats. Bæredygtighed kan ikke ”drysses” på det enkelte byggeprojekt til sidst, men er velintegreret i byggeriets processer, værktøjer og metoder.

Som rådgiver eller som projekterende på et bæredygtigt byggeri, skal du være den der kan stille de relevante spørgsmål, foretage de relevante analyser på rette tidspunkt, bruge de relevante værktøjer samt realisere begrebet bæredygtighed igennem byggeriets processer.

Igennem en dialogbaseret tilgang inkl. en gennemgående case bliver deltageren i stand til at medvirke i en nødvendig forandringsledelse indenfor byggeri. Deltageren vil kunne se på tværs af lovgivning, certificeringsordninger, absolut bæredygtighed og trends.  Deltageren bliver styrket væsentligt i at kunne etablere de rette trædesten for beslutningstagere i den afgørende indledende projektfase. Kompetencerne kan bruges i alle sammenhænge og projektstørrelser.

Opstart den 22. august 2023 i Ballerup

Læs mere

 

 

 

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033