23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vellykket udvidelse af Green Hydrogen Systems i Kolding

DS Elcobyg har gennemført en vellykket udvidelse af etape 2 på en administrationsbygning og produktionshal til Green Hydrogen Systems i Kolding. Udvidelsen er sket i samarbejde med bygherrens entreprenør Kjæhr & Trillingsgaard samt rådgiver OJ Rådgivende Ingeniører.

”Projektet var oprindeligt ganske simpelt, da det grundlæggende skulle ligne det samme system som første etape, men de nye normkrav bevirkede, at projektet blev mere kompleks end man lige havde forventet. Derudover valgte bygherren også at forøge hallens højde, således den totale højde på sandwichelementerne blev 12 meter. Projektet blev ydermere udfordret af uforudsete begivenheder, herunder Ruslands invasion i Ukraine, samt løbende ændringer i projektet kunne vi alligevel fastholde at levere råhuset til tiden", fortæller markedschef Flemming Hvidberg Madsen.

DS Elcobyg har spillet en afgørende rolle i projektet, da vi har stået for levering af hele råhuset, herunder facader, vægge, søjler, etagedæk, trapper og bjælker. Vores egenproduktion omfatter 500 elementer, der fordeler sig på både vægge og sandwichfacader.

Vi takker alle involverede parter, herunder entreprenør og rådgiver for at have gjort dette projekt muligt og for deres bidrag til en succesfuld afslutning. 

DS Elcobyg A/S
Hadsundvej 8
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35982310

Send til en kollega

0.048