23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se vores nye hjemmeside – Nyhedsbrev fra GCDK august '23

I augustnyhedsbrvet slår vi først og fremmest et slag for vores nye hjemmeside. Derudover kan du blandt andet læse om BIM for indretningsarkitekter, BIM World Copenhagen, hvordan du får projekter fra Revit ind i DesignLCA, så du kan lave LCA-bregninger.

Velkommen tilbage …

Vi håber, du har haft en afslappende og energiboostende sommerferie – uanset om du har kæmpet med varmerekorder sydpå, juli-regnvejret herhjemme eller noget helt tredje.

I løbet af sommerferien har vi fået ny hjemmeside, som vi håber du har lyst til at udforske, som du rammer via dette link →  

Derudover har vi valgt at bringe nedenstående nyheder i august-udgaven af vores nyhedbrev:

BIM for indretning og retail
BIM som metode og arbejdsværktøj har for længe siden bevist sit værd for bygningsarkitekter, landskabsarkitekter, konstruktions- og installationsrådgivere. Men blandt indretningsarkitekter og -designere, er der stadig en del som “hænger fast” i CAD og traditionel 3D. Men BIM er også oplagt for indretningsarkitekter, space planners og rumdesignere. Hvorfor bliver du klogere på i vores blogindlæg om BIM for indretning og retail.  

Læs mere om BIM for indretning

Vi udstiller på BIM World Copenhagen  
19.- 20. september afholder Building Green den første udgave af BIM World Copenhagen/Nordic Digital Construction. Du bliver opdateret på de nyeste BIM-trends, får inspiration af  digitaliseringseksperter og mulighed for at netværke. Udover at være partner har vi også besluttet os, at være udstiller på eventet, så vi håber, du har lyst til at komme forbi vores stand.

Læs mere om BIM World Copenhagen

Fra Revit til DesignLCA …
DesignLCA er vores bud på en 100% BIM-baseret LCA-beregner. Men hvad så hvis dit projekt er designet i et andet program end Archicad, som f. eks. Revit, Rhino eller Sketchup? Løsningen er at overføre dit projekt til Archicad via IFC. Vi har skrevet blogindlæg, der guider dig igennem processen.  

Læs fra Revit til DesignLCA

BIM for landskabsarkitekter i Aarhus
Aarhus 8. - 10. august har du mulighed for at komme på vores tre-dags kursus i Archicad i Aarhus. Kurset er en kombination af vores basis- og landskabskurser og henvender sig til landskabsarkitekter, der ønsker at dygtiggøre sig i BIM.

Yderligere info og tilmelding

Gratis Summer Camp for studerende og praktikanter
Har I indgået aftale jeres efterårspraktikanter? Eller er du selv studerende og ønsker at lære Archicad? Så sæt kryds i kalenderen d. 15. og 16. august, hvor vi afholder Summer Camp, der er et 2-dags gratis kursus i Archicad. Det er et begrænset antal pladser, der tildeles efter først til mølle princippet, så det er fornuftigt at booke plads allerede nu.  

Yderligere info og tilmelding

BIM for indretningsarkitekter 
Archicad er et hyppigt anvendt BIM-program, når det kommer til design, indretning og ombygning af butikker, restauranter, kontormiljøer og det der ligner. 29. og 30. august afholder vi to-dags basis-kursus i Archicad skræddersyet til dig, som arbejder med space planning,  indretningsarkitektur eller rumdesign.

Yderligere info og tilmelding

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047