23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A-Supply tilbyder kvalitetsprodukter til byggeri

Hos A-Supply tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til forskellige bygge- og anlægsprojekter. Med vores gode sortiment af højkvalitets- byggematerialer er A-Supply den foretrukne grossist for en lang række forhandlere, byggemarkeder og trælaster landet over.

A-Supply er din moderne grossist af byggematerialer. Vi sætter en ære i det gode samarbejde, kundeservice i særklasse og deraf en høj kundetilfredshed.

Hos A-Supply tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til forskellige bygge- og anlægsprojekter. Med vores gode sortiment af højkvalitets- byggematerialer er A-Supply den foretrukne grossist for en lang række forhandlere, byggemarkeder og trælaster landet over.

Vi har begået os i branchen i en lang årrække og har i mere end et årti haft fingreren på pulsen i byggebranchen. Vi udvikler løbende vores varesortiment ud fra hvad vores kunder og markedet generelt efterspørger.

Vi startede i sin tid med et fokus på porebeton og belægningssten samt granit. Siden er der løbet meget vand gennem åen og vi har udvidet vores sortiment med bl.a. jern, rullegræs, bigbags, kalksandsten og isolering,

Senest har vi netop tilføjet tagprodukter som tagpap, tagshingels og diverse tilbehør til vores sortiment.

Vores bestseller er og bliver dog Bauroc porebeton

Hos A-Supply har vi agenturet på Bauroc her i Danmark og går således også under navnet Bauroc Danmark

Vi har konstant mellem 2.000 - 4.000 paller porebeton på vores centrallager på Korsør Havn.

Dækker hele landet og mere til

Me vores lager centralt beliggende ud til Storebæltsbroen samt vores kontorer i Skagen og København spænder vi bredt og dækker således hele landet fra nord til syd og øst til vest.

Det er dog ikke kun Danmark vi leverer til. Allerede den dag i dag levrerer vi til både Grønland, Island og Færøerne, hvorfor vi uden problemer også kan levere til jeres afdelinger mm. ude i Atlanten.

Herunder kan du læse mere om vores varesortiment - du kan ligeledes udforske sortimentet på A-Supply.dk eller kontakte os på info@a-supply.dk for at høre mere om dine muligheder hos os.

Porebeton fra Bauroc - Nordeuropas største producent af porebeton

Ved at gøre brug af porebeton fra Bauroc, får du et godt isoleret byggeri med et godt og sundt indeklima. Porebetonen fra Bauroc er ydermere brandfast, ligesom det er vand- og frostbestandigt.

A-Supply tilbyder et bredt udvalg af porebetonprodukter fra Bauroc, som er anerkendt som Nordeuropas største producent af porebeton.

Vi tilbyde rikke alene porebeton blokke, men også overliggere i mange forskellige dimensioner. Vi kan således opfylde et hvert behov indenfor porebeton produkter.

Kalksandsten

Vi tilbyder også kalksandsten som en del af vores omfattende sortiment af byggematerialer.

Kalksandsten er kendt for styrke, holdbarhed og alsidighed. De er ideelle til at skabe solide bærende vægge og konstruktioner, hvilket giver en stabil og pålidelig struktur til mange forskellige typer byggerier.

Kalksandsten er en pålidelig løsning for at opfylde kravene til moderne byggeri. A-Supply tilbyder kalksandsten i forskellige diminsioner, som sikrer de bedste betingelser for et hvert byggeri.

Belægningssten og granit

Hos A-Supply kan vi tilbyde et bredt udvalg af belægningssten og granit, der er ideelle til at skabe flotte og slidstærke belægninger i udendørsområder.

Uanset om det er til indkørsler, terrasser eller gangstier, så har A-Supply de rette belægningssten og granitprodukter til at opfylde diverse designønsker såvel som funktionelle krav.

Stort udvalg af bigbags

A-Supply tilbyder et stort udvalg af bigbags. Disse store og robuste poser gør det nemt at håndtere og transportere materialer som grus, sand, sten og andre byggematerialer, hvilket sparer tid og arbejdskraft på byggepladsen.

Tagprodukter

Som noget nyt forsyner vi nu også byggebranchen med tagprodukter af høj kvalitet.

Med vores sortiment af tagpap, tagshingels samt diverse tilbehør hertil, kan A-Supply imødekomme behovene indenfor tagdækning- og renovering.

Vores tagprodukter er kendt for deres holdbarhed og evne til at beskytte bygninger mod vejr og vind på bedste vis.

Stålprodukter

Som en alsidig leverandør tilbyder A-Supply naturligvis også stålprodukter til byggeri.

Sortimentet omfatter alt fra stålbjælker til armeringsjern, som er nødvendigt for at skabe stabile og sikre konstruktioner.

Isolering

For energieffektive byggerier tilbyder A-Supply et bredt udvalg af flamingo isoleringsmaterialer.

Isoleringsprodukterne bidrager på bedste vis til at reducere varmetab og forbedre energieffektiviteten i bygninger, hvilket resulterer i lavere energiomkostninger og en mindre miljøpåvirkning.

Rullegræs

A-Supply er ligeledes en pålidelig forhandler af rullegræs, der giver mulighed for at skabe smukke og grønne haver, parker og andre udendørsområder på ingen tid.

Rullegræsset som vi leverer er som med vores øvrige produkter af høj kvalitet og så er vores rullegræs endda nemt at installere.

Dette gør det til en ideel løsning som alle kan give sig i kast med.

Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med dig.

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246

Kontaktperson

Arni Ingemar Hansen
Direktør
+45 22820097 ah@a-supply.dk

Send til en kollega

0.046