23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du sikret gulvisoleringen på dit byggeri?

Flere og flere bliver opmærksomme på vigtigheden af, at fastgøre deres gulvisolering ved selvbærende terrændæk, så der ikke opstår luftlommer imellem gulv og isolering når underlaget sætter sig. Det er vigtigt ifht. nye højisolerede bygninger. Dansk Byggekomponent har den ultimative løsning på dette problem - nemt, billigt og sikkert. Byg smart og få glade medarbejdere.

Der bygges mere og mere blødbundsbyggeri, dvs. byggeri på pæle eller brøndfundering. Til disse bygggerier skal der allerede i projekteringsfasen indregnes sikring af installationer og bygningsdele.

Der er i mange år bygget på blød bund, men aldrig så meget som nu, med byggerier ved havne og våde områder. Man har før i tiden sikret typisk kloaker under bygningerne med mere eller mindre held. Gulvisoleringen gik man ikke så meget op i.

I nutidens byggerier, er der typisk min. 400 mm gulvisolering lagt i forbandt. Dvs. der er et behov for at sikre begge lag ved sætninger af jorden under byggeriet. Til dette har vi udviklet en super montagevenlig skrue, der samtidig har en krave så evt. støbefolie bliver fastholdt på sin plads.

Ved brug af vores skruer  spares næsten 75 % af skruerne ifht. de nuværende systemer på markedet. Vores isoleringsskruer monteres også langt hurtigere, så der opnås en samlet besparelse på over 50 % på prisen, og der skal bruges mange færre timer og mandskab til montagen.

Ergonomisk er vores system også godt, da skruen er udformet med modhold ifht. bits, således at man kan stå oprejst og montere skruer uden at skulle bukke sig. Bitsen er 700 mm i længden, og når skruen sættes på bliver den siddende på bitsen til skruen er monteret i gulvisoleringen.

Vores skruesystem  er testet på Teknologisk Institut, og der er påvist en udtræksstyrke af gulvisolering S80 på i gennemsnit 42 kg. (En gulvisoleringsplade vejer typisk 4 kg). Så den sidder godt fast i materialet!

Vi håber I har fået lyst til at gå ind og kigge nærmere på vores produkter - vi er som firma skabt til at løse byggetekniske problemstillinger på en nem og effektiv måde.

Dansk Byggekomponent ApS

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.047