23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Disse overvejelser skal du gøre dig, når du vælger nyt tag

Dit endelige valg af tagsten kan være afgørende for bygningens samlede udtryk, men dette valg kan være ekstremt svært. Hos Komproment tilbyder vi tagsten til enhver smag, så du er sikker på at finde løsningen til lige netop dit hus.

Skal husets udtryk bevares eller ændres? Hvad er mit budget? Hvilke love og regler gælder? Dette er nogle af de væsentligste spørgsmål, som man stiller sig selv, når man skal vælge et nyt tag. Hos Komproment mener vi, at et tag ikke bare er et tag. Det skal passe til husets geometri, farver samt omgivelser, og der skal tages højde for hældning, størrelse, farve, glansgrad og meget mere. Derfor tilbyder vi tagsten i flere forskellige materialer og udformninger.

Tegl - det klassiske valg

Tagsten i tegl er et rent naturmateriale, som har en levetid på mere end 100 år og kun bliver smukkere med årene. Det er klassiske og tidløse valg, der passer både til eksisterende huse og nybyggeri. 

Moderne naturskifer

Naturskifer fra Komproment giver et moderne og strømlinet udtryk. Det er et ekstremt holdbart materiale, der kan holde i over 100 år og kræver minimal vedligeholdelse - og så passer det til de fleste huse. 

Populære betontagsten

Betontagsten, også kaldet cementtagsten, er det mere budgetvenlige og populære valg til de fleste eksisterende huse og nybyggeri. 

Hos Komproment er det vigtigt for os, at vores kunder får det helt rigtige tag ud fra deres behov. Uanset hvilken type tag, som er interessant for dig, så vil former og farver altid være det vigtigste. Hertil tilbyder vi også solcelletag, så energiforbruget nedsættes samtidig med, at det giver et æstetisk og strømlinet udtryk. Her slipper du selv for at montere solceller på et eksisterende tag, så solcellerne enten er nedfældet eller integreret i vores tagløsninger. 

Vi ved, at det er en stor beslutning at vælge tagsten, så rådgivning om den totale løsning er ekstremt vigtig for os. Tag et kig på vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål eller rådgivning. 

 

 

Komproment ApS
Porsborgparken 21
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25043499

Send til en kollega

0.095