23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fra paramedicinere til ejere af millionvirksomhed

For kun 2,5 år siden var Lasse og Daniel kollegaer i Falck. Nu forløber hverdagen i stedet med at drive en virksomhed i støt vækst med 10 ansatte, showrooms i hele landet og ambitionen om at tilbyde de bedste byggematerialer til private og håndværkere i Danmark.

Udløber
31. december 2024

Makkerparret bag Urban-Hald
I 2016 skulle både Lasse Hald og Daniel Urbaniak i gang med renoveringsprojekter – og det skulle altså gøres til nordjyske priser! Men selv i Nordjylland kom de daværende Falck kollegaer til kort, for de mente ikke at kvalitet og pris hang sammen i de tilbud, de fik indhentet til hver deres projekter.

De fandt med andre ord et hul i markedet.

Urban-Hald blev kort tid efter stiftet som virksomhed, da Lasse og Daniel havde fundet produkter af højeste kvalitet til overkommelige priser – lige de produkter som de selv havde lyst til at bruge! Derfra arbejdede de ved siden af jobbet i Falck for at få deres nye virksomhed til at vækste, og i 2021 kom der virkelig fart på.

Et besøg i Løvens Hule

En af de største investeringer i DR serien Løvens Hule historie – hele 2,4 millioner kroner – blev lavet, da Jacob Risgaard (medejer af Coolshop) og Christian Arnstedt (direktør i Blazer Capital) investerede i Urban-Hald. Rejsen mod Løvens Hule havde involveret mange timers arbejde og sene aftener. Det hele skulle spille!

Det endte med at blive en vanvittig oplevelse for makkerparret at stå foran kamerahold og de fire løver, og om end de havde drømt om at forlade studiet med en investering, havde det aldrig været en selvfølge for Lasse og Daniel, at oplevelsen ville ende sådan.

Da investeringen endelig var i hus, og makkerparret trådte ud af studiet var den største følelse dog ikke træthed efter alt det hårde arbejde. I stedet fik Lasse udtalt: ”Så håber jeg bare hurtigt, vi kan komme i arbejdstøjet og komme i gang!”

Dét kan man i sandhed sige, at de gjorde.


Innovative kvalitetsprodukter til boligen

Lasse og Daniel gik fuldtid i virksomheden og har siden vækstet Urban-Hald til en millionvirksomhed. I dag forhandler virksomheden:

  • MicroCement
  • Trægulve
  • 3D kork
  • Produkter til netpuds
  • Værktøj

Alt sammen i en kvalitet de er stolte af!

Med et team på 10 ansatte til at løfte webshoppens drift er der sket meget mere på 2,5 år, end Lasse og Daniel kunne have forestillet sig. I dag er der stort fokus på at give Danmarks bedste service - både før, under og efter et køb. Derfor har virksomheden ansat tekniske rådgivere med mange års erfaring, der sidder klar til at hjælpe de mange B2C og B2B kunder på chat, mail og telefon. Derudover har specielt Lasse tilbragt mange timer foran et kamera, da virksomheden sætter en dyd i at have instruktionsvideoer tilgængelige, så der aldrig er tvivl om hvad virksomhedens produkter kan, og hvordan de skal bruges.

Et par ord om rejsen

Der er mange ting på spil, når man starter sin egen virksomhed, og det er ikke helt til at vide, hvor man ender henne. Men hvordan føles det for Daniel og Lasse at se tilbage på deres iværksætterrejse?

Lasse siger:

"At starte en virksomhed kan være en intens, risikovillig og krævende proces, men også yderst givende og lærerig, når det lykkes at opbygge og skalere en forretning!"

Daniel siger:

"At være iværksætter kan være en udfordrende, men også belønnende oplevelse. Den kan give mulighed for at forfølge ens passion og skabe en virksomhed, der er baseret på ens interesser og værdier.
Jeg er stolt og ydmyg over den succes vi har opnået indtil videre, og jeg håber, at vi kan etablere Urban-Hald på andre markeder end Danmark. "The sky is no limit"!"

Hvad så nu?

I resten af 2023 venter store tiltag i Urban-Hald. Et af de helt store opgaver bliver opbygningen af et mobilt showroom, som skal stå ved flere storcentre i vinteren 2023/2024. Derudover er ambitionen at nå ud til endnu flere danskere, at afvikle flere MicroCement workshop for professionelle samt bibeholde de stærke værdier, som Lasse og Daniel i sin tid startede virksomheden med.

Måske det giver god mening, at makkerparret i sin tid mødtes i Falck, nu når ambitionen er at få virksomheden til at flyve højere end en fugl!

Besøg Urban-Halds hjemmeside lige her

Urban-Hald ApS
Læsøvej 1A, st.
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39701642

Kontaktperson

RL
Rasmus Linddahl
rasmus@urbanhald.dk

Send til en kollega

0.047