23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lasse Hald: ”Et bevidst valg der nedsætter træforbruget med op mod 66 %”

Urban-Hald tager et ansvarsfuldt valg i en tid hvor byggebranchens forbrug af træ stiger og stiger, og naturens ressourcer bliver færre og færre - lamelopbyggede trægulve er vejen frem.

Med det stigende fokus på bæredygtighed og miljøansvar, er det vigtigt at træffe velovervejede valg, når det kommer til materialevalg i byggebranchen. Medejerne af webshoppen Urban-Hald, Daniel Urbaniak og Lasse Hald, er derfor meget bevidste om, hvilket trægulv de producerer. Som Daniel udtrykker det:

”Der er ingen tvivl om, at vi skal forhandle trægulv fra miljøbevidst skovbrug, og det skal være uden at gå på kompromis med hverken design og holdbarhed. Og det er lige hvad vi gør!”

Op mod 66 % mindre forbrug af træ

Lamelopbyggede trægulve er blevet den perfekte løsning for Urban-Hald. I modsætning til massive trægulve, benyttes der ned mod en tredjedel så meget træ i produktionen af lamelopbyggede gulve. Men der er hverken gået på kompromis med slidlag eller kvalitet.

Derfor forhandler Urban-Hald kun lamelopbyggede egetræsgulve fra producenten Dabex i Polen. Lasse Hald udtaler om valg af producenten:

”Det er tydeligt, at Dabex er blandt de førende producenter i Europa! Deres høje standarder og fokus på ansvarligt skovbrug gør, at de i vores øjne ligger i en liga for sig selv. Så vi er stolte af at kunne tilbyde højkvalitets trægulve fra Dabex. Selvfølgelig til nordjyske priser.”

Hurtig produktberegning og levering

Hos Urban-Hald får du den bedste service både før, under og efter dit køb. Derfor sidder virksomhedens dygtige tekniske rådgivere klar på chat, mail og telefon alle hverdage. Derudover finder du en pris- og produktberegner, der hurtigt hjælper med at give et overblik over materialerne til dit næste projekt.

Som B2B kunde opnår du rabatter på dine køb og kan købe varer på kredit, så det altid er nemt for dig.

Vil du høre mere?

Se Urban-Halds udvalg af trægulve her

Kontakt en af Urban-Halds tekniske rådgivere her

Urban-Hald ApS
Læsøvej 1A, st.
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39701642

Kontaktperson

HM
Henrik Madsen
henrik@urbanhald.dk

Send til en kollega

0.047