23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejd smart ikke hårdt - Kloakopstropning fra DBK

Når sommerferien er slut starter et nyt arbejdsår, så hvorfor ikke starte godt ud, og arbejde smartere istedet for hårdere? Hos Dansk Byggekomponent, gør vi meget ud af at udvikle produkter, der er behagelige at arbejde med, og som er intuitive. Vi prøver at løse de problemer som entreprenørerne støder på i dagligdagen ude på pladserne - og vi prøver at løse dem på en konstruktiv, solid og ordentlig måde. Vores produkter skal være billigere og bedre end vores konkurrenter, ellers bliver de kasseret allerede i idé-fasen. Det er vigtigt at I kunder ved at I får et solidt kvalitetsprodukt, når i køber produkter fremstillet af Dansk Byggekomponent.

Kloakopstropning:

Vores kloakopstropning er blevet en succes i Danmark. Vi sælger rigtigt mange af dem, og får en fin kritik tilbage fra alle vores kunder. Vi prøver hele tiden at optimere vores produkter, og lytter derfor meget efter den feedback vi får fra de udførende/projekterende. Vores opstropningssystem til kloaker og installationsrør er 5-6 gange hurtigere at montere end de traditionelle rustfri stålløsninger, og de traditionelle systemer er 50 % dyrere i indkøb. Vores system overholder BYG-ERFA's anvisninger, så hvorfor ikke være innovativ og spare penge? Fik vi nævnt at de er rigtig behagelige at arbejde med, også i koldt vejr?

 

Isoleringsopstropning:

Vores nyeste skud på stammen er en isoleringsopstropning der rent faktisk virker! Nuværende produkter på markedet er svære at montere, de har ikke noget godt vedhold i den hvide isolering, og derfor skal der bruges mange pr. m2 i forhold til vores system. (De eks. systemer kræver 5 stk/m2, vores kræver 1,38 stk/m2. (vores isoleringsopstropning har en udtræksstyrke på 42 kg af den hvide isolering S80, en plade vejer typisk 4 kg). Vores isoleringsskruer monteres stående, dvs. man skal ikke bukke sig. Herudover monteres der 8-10 gange så mange m2 i timen som ved brug af eks. systemer. Derfor er vores system set på montagetid og indkøb langt billigere end de traditionelle systemer - ja op mod 50 % billigere.

 

Vi håber ovenstående eksempler har givet jer lyst til at se nærmere på vores produkter. Kig ind på vores hjemmeside og bliv inspireret - der er mange brugsmuligheder med vores produkter.

Bedste hilsner Dansk Byggekomponent ApS

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.063