23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI Group byder franske NAKO Group og Eurostudio velkommen!

NTI Group køber franske NAKO Group sammen med Autodesk Gold Partner Eurostudio. NTI-koncernen udvider dermed sit fodaftryk ved at gå ind på det franske marked.

NTI Group ('NTI') går nu ind på det franske marked ved at opkøbe NAKO Group sammen med Autodesk Gold Partner Eurostudio. NTI er blandt de største Autodesk-partnere i Europa med kontorer i 10 lande efter optagelsen af ​​NAKO-koncernen.

NAKO Group blev grundlagt i 1997 og har etableret sig som den franske førende inden for it-løsninger til AEC-industrien. I 2017 købte NAKO Eurostudio, en Autodesk Gold-partner, for at styrke sit servicetilbud. Software, hardware, it-outsourcing, backup og cybersikkerhed, NAKO Group leverer et 360-servicetilbud til franske virksomheder på AEC-markedet.

Med sine værdier om smidighed, opmærksomhed og nærhed er NAKO en væsentlig partner inden for IT-services. NAKO-koncernen har en årlig omsætning på ca. €20 millioner, og de 42 medarbejdere arbejder fra 2 lokationer i Frankrig (Paris og Lyon).

Med opkøbet vil NTI være til stede i 10 lande med mere end 600 ansatte og i alt 62 kontorer.

Vil ind på det franske marked

Steen Alexander, CEO NTI Group, siger:

"Jeg er meget stolt over at dele nyheden om, at NTI Group nu ekspanderer til det franske marked. Det er et nyt og spændende kapitel for begge vores virksomheder, og vi ser frem til at byde vores nye franske kunder og kolleger velkommen i NTI Group. Ved at gå ind på det franske marked vil vi udvide vores geografiske rækkevidde i Europa samt have mulighed for at bringe vores egen IP til de franske kunder. Efterhånden som NAKO-gruppen og Eurostudio bliver en del af NTI-gruppen, kan de trække på en stor pulje af eksperter og slutte sig til os i vores mission om at hjælpe vores kunder med at udvikle rentable, bedre og mere bæredygtige designs og konstruktioner. Vores hovedprioritet er som altid at være vores fokus på at servicere vores kunder. En meget varm velkomst til både vores nye franske kunder og kolleger."

En del af en stærk global koncern

"Vi er meget glade for at have taget et stort skridt fremad og sluttet os til en stærk global partner som NTI, med stærk ekspertise inden for arkitekturområdet," siger Nicolas Vallet, CEO for NAKO Group.

"Vi ser frem til at fortsætte med at støtte vores kunder som altid, men nu med støtte fra et udvidet netværk af NTI-eksperter. Ved at blive medlem af NTI-koncernen giver vi et solidt grundlag for at opnå mere og støtte vores kunde på en endnu bedre måde.”

Jesper Kalko, direktør for NTI Group, tilføjer:

”Jeg er begejstret for, at vi nu går ind på det franske marked. Siden 2017 har vi etableret vores tilstedeværelse i fem nye lande, og vi ser frem til at fortsætte vores rejse med et endnu stærkere team på tværs af Europa. Hjertelig velkommen til alle vores nye kunder og kollegaer!

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528

Kontaktperson

PBB
Peter Bjarnum Bøttern
Marketingkonsulent
pbb@nti.dk

Send til en kollega

0.047