23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nobilis-facadeplade fra Swisspearl med sofistikerede detaljer oser af elegance

Swisspearls facadeplade, Nobilis, giver med sine sofistikerede nuancer en stilren facade, der oser af elegance uden at gå på kompromis med evnen til at stå i mod vind og vejr takket være fibercements hårdføre egenskaber.

Nobilis er en lufthærdet  fibercementplade med en let pigmenteret, transparent overflade, som fremhæver fibercementteksturen i al dens naturlighed og elegance. De sofistikerede nuancer skaber en elegant lethed og får din facade til at fremstå stilren.

I farvesortimentet forenes intet mindre end 13 nuancer af brun, blå, grøn og grå –og de flotte nuancer giver en naturlig æstetik og elegant lethed. Uanset om det drejer sig om forskelligartede kombinationer eller en udtryksfuld helhed, giver Nobilis en minimalistisk elegance til såvel facader som interiør.

Nobilis indeholder de samme velkendte kvalitetsegenskaber som Swisspearls øvrige facadeplader, såsom lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Desuden fås alle farvenuancer af Nobilis-pladen i en version med en stærk overfladebehandling, som sikrer en højere ridsebestandighed samt beskyttelse mod kraftig tilsmudsning og graffiti.

Swisspearls facadeplader i fibercement kan indgå i både DGNB-certificerede og svanemærkede byggerier.

Er du interesseret i at læse mere om produktsortimentet, kan du læse med her.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713

Kontaktperson

Anette Brunsgaard Tymm
Marketingchef
+45 99372222 anette.tymm@swisspearl.net

Send til en kollega

0.062