23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frøslev Træ ansætter erfaren salgs- og marketingchef

Træproducenten Frøslev har ansat Torben Krogh Thomsen som ny salgs- og marketingchef. Torben har mere end 20 års erfaring med ledelse, salg og marketing nationalt såvel som internationalt, og den erfaring skal han nu bruge i planlægningen og eksekveringen af den fremadrettede salgs- og marketingstrategi for Frøslev.

Frøslev Træ, der har base i Frøslev nær Padborg og har afdeling i Albertslund, har ansat den erfarne Torben Krogh Thomsen, 48 år, som ny salgs- og marketingchef. Brian Nissen, som har været salgs- og marketingchef i Frøslev i godt tre år, har nemlig ønsket at tage orlov i et år for at rejse rundt i Europa. Brian Nissen vender efter planen tilbage til Frøslev i 2024 i en ny stilling, og derfor overtager Torben Krogh Thomsen nu stillingen som salgs- og marketingchef, hvor han skal stå i spidsen for videreudviklingen af Frøslev og håndtere den tiltagende vækst, virksomheden oplever. Han får således ansvaret for at opfylde virksomhedens salgsambitioner i forhold til bygge- og projektbranchen:  

- Vi er rigtig glade for at få Torben med ombord hos Frøslev. Han er en meget erfaren profil og har en solid baggrund inden for både salg og marketing, som vi helt sikkert vil få glæde af i Frøslev. Jeg føler mig tryg ved, at Torben overtager salgsroret med ansvaret for vores sælgerstab, og jeg glæder mig over, at hans mindset matcher Frøslevs værdier, siger Martin L. Petersen, administrerende direktør i Frøslev.

Torben Krogh Thomsen har mere end 20 års erfaring med nationalt såvel som internationalt salg og salgsledelse fra tidligere stillinger. Han har blandt andet været Commercial Sales Manager hos Kersia og Sales & Marketing Manager hos Roliba A/S. Før det var han i godt ti år hos Thule Trailers A/S – først som Sales Manager og siden som Commercial Manager, hvor han blandt andet var udstationeret i Norge. De seneste år har Torben været Sales Manager hos handelsvirksomheden G. Funder A/S.

- Jeg er rigtig glad for min nye stilling i Frøslev, og jeg ser meget frem til at møde alle kunder og samarbejdspartnere samt lære kollegerne at kende. Frøslev er en spændende virksomhed med en helt særlig vækstrejse samt stærke værdier og kultur. Virksomheden prioriterer at udvikle nye træløsninger, og det betyder meget for salgsarbejdet, at vi har nogle innovative kvalitetsprodukter, som kan være med til at sætte endnu mere træ på byggeriets dagsorden, så vi også i fremtiden kan bygge mere klimavenligt, siger Torben Krogh Thomsen og fortsætter: 

- Jeg har allerede fået en indgående introduktion til Frøslevs mange spændende produkter såsom Embla ThermoWood og Frøslev Sature, som er et unikt produkt og resultatet af 12 års forskningsarbejde, som Frøslev er de eneste producenter af, siger Torben Krogh Thomsen.

Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersens Vej 1, Frøslev
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14248331

Kontaktperson

DA
Dorrit Andersen
Marketingkoordinator
+45 27523736 doa@froeslev.dk

Send til en kollega

0.062