23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høj effektivitet med Areco Green Energy Solar

Solceller på taget er ikke noget nyt, men solceller der passer specifikt til bygningens tagkonstruktion er. Hos Areco Profiles er vi stolte af at kunne tilbyde disse solceller til stålplader som et led i den grønne omstilling.

Vores solceller dækker over kerneord som bæredygtighed, æstetik samt fleksibilitet og er baseret på CIGS-teknologien. Med denne teknologi har solcellerne en ekstremt lang levetid, der bidrager til den grønne omstilling med en celleeffektivitet på 18,5% for den enkelte husejer, virksomhed og samfundet i hele taget. Overordnet set får man optimal udnyttelse af solenergi - endda under svage lysforhold. Solcellerne er ikke skyggefølsomme, så den fulde effekt af dagslyset bliver udnyttet.  

Solcelleløsningen er designet specifikt til bygningens tagkonstruktion og kan nemt integreres uden huller, da de bliver klæbemonteret. De er tilpasset til Easy-Click ståltaget samt den velkendte, danske ‘pandeplade’, der er blevet brugt i tagkonstruktioner i en lang årrække inden for landbrug-, og erhvervsbyggeri. Her elimineres risikoen for vindstød, og man kan sagtens betræde dem, hvis det skulle være nødvendigt.

Det er en løsning, der er økonomisk bæredygtig - og det er vi hos Areco ekstremt stolte af. Solcellesættet er en ‘plug & play’-løsning, hvor kablerne tilsluttes en inverter med kablerne, der enten samles under afskærmningen eller via et stik i rygningen. Selve inverteren omdanner spændingen fra solcellerne til grøn strøm i din elmåler til husstandens eget forbrug.

Med disse solceller får du det hele - og de styrker ståltags position på fremtidens marked. Dette er blot én af de mange tiltag, som vi hos Areco Profiles har gjort for at få en renere planet. Vi giver dig eller din virksomhed muligheden for at ride med på den grønne bølge, og Areco Solar sælges gennem de danske tømmerhandlere. Ellers har du altid mulighed for at tage et kig på vores hjemmeside for at lære mere om alle vores løsninger.

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.048