23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hustømrerne får international prisBest Nationwide Carpentry & Construction Business 2023

Hustømrerne har vundet prisen som Best Nationwide Carpentry & Construction Business 2023. Prisen uddeles hvert år af det internationale magasin BUILD Magazine, der står bag BUILD Architecture Award.

Hustømrerne er blevet udvalgt af juryen for BUILD Architecture Award som Best Nationwide Carpentry & Construction Business 2023, blandt et flot felt af tømrervirksomheder over hele verden.

- Det kom da bag på os, at vi var nomineret til en international pris, da vi jo er et meget jysk selskab uden de store armbevægelser. Men det gjorde bestemt ikke begejstringen mindre da vi fik besked på at vi rent faktisk vandt prisen, fortæller Morten Sort, der er adm. direktør i Hustømrerne.

Juryen har givet Hustømrerne prisen bl.a. på baggrund af deres arbejde med social bæredygtighed, hvor man eksempelvis underviser i fængsler for at give indsatte nye kompetencer. Hertil har man også taget mange lærlinge ind i samarbejde med High Five. Disse lærlinge har haft svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet og i livet, men er gennem lærlingeforløbet blomstret op og flere er sidenhen blevet ansat i Hustømrerne og arbejder i dag som dygtige tømrere.

Hertil nævnes der også en række projekter, hvor tømrerarbejdet har været af en særlig kvalitet. Her er bl.a. tømrerarbejdet på Den Gamle By i Aarhus sat i fokus, men også et fælles projekt sammen med søsterselskabet JORTON, hvor man indsamler data i forhold til byggeri af villaer med CLT-elementer, for at få ny viden om bæredygtigt byggeri og trækonstruktioner.

Man kan læse mere om BUILD Architecture Award og Hustømrerne i deres magasin HER.

Hustømrerne A/S
Katrinebjergvej 117
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31309514

Send til en kollega

0.062