23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Første startskud til omfattende renovering i Frederikshavn

102 boliger står overfor en omfattende renovering i Frederikshavn, og det er JORTON, som totalentreprenør, der skal løfte opgaven. Projektet blev for alvor skudt i gang da bygherren Frederikshavn Boligforening inviterede til Kobensarrangement.

Frederikshavn Boligforening har sat gang i en gennemgribende renovering af deres afdeling 6 – Koktved. Målet er at optimere alle 102 boliger, så de atter er tidssvarende, hvilket blandt andet betyder helt nye og større køkkener og badeværelser foruden nye altaner.

Også energiforbruget skal ses efter. Det betyder at der på store dele af tagfladerne skal monteres solceller. Facaderne får nyt liv med nye teglsten og i denne proces indlægges også ekstra isolering. Hertil udskiftes vinduer og døre med 3 lags termoruder. Alt sammen med et mål om at byggeriet fremover vil opfylde kravene til BR2020.

En tredjedel af boligerne bliver tilgængelige for kørestolsbrugere, hvortil der etableres nyt trappetårn med elevator. Det skaber tryghed for flere af beboerne, der fremover kan blive boende, til trods for ændringer i deres livssituation.

Bygherre med store ambitioner

Det er derfor en stor opgave som både boligforeningen og totalentreprenøren JORTON står overfor. Der var derfor stor glæde da arbejdet for alvor kunne skydes i gang, hvilket blev markeret med et Kobensarrangement.

Her blev alle budt velkommen af Bestyrelsesformand Fie Mølholt, der ønskede god vind til det store byggeprojekt. Det første kobensbræk blev foretaget af førnævnte Fie Mølholdt, afdelingsbestyrelsesformand Esther Radermacher og tidligere ejendomsfunktionær Kristian Stenberg

Også fra entreprenørens side var man glade for at det symbolske startskud:

- Det markerer begyndelsen på et godt projekt, som vi længe har glædet os til at gå i gang med. Det er altid spændende når en bygherre har store ambitioner ambitioner, hvor man samtænker beboernes ve og vel med grønne tiltag. Der er gjort et godt forarbejde, der er gode folk på sagen og alle byggeriets parter er klar til at samarbejde om at nå godt i mål, så det tegner godt, fortæller Nicolai Thomsen, der er JORTONs områdechef i Hjørring.

 

Byggeriets parter

Bygherre: Frederikshavn Boligforening

Bygherrerådgiver: Arkitektfirmaet Hovaldt

Totalentreprenør: JORTON

Arkitekt: Arkitektfirmaet Nord

Ingeniør: Frandsen og Søndergaard

Landskabsarkitekt: Green Sustainable Landscape

JORTON A/S
Robert Fultons Vej 16
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26207207

Send til en kollega

0.11