23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avant Danmark flytter adresse

Avant Danmark, den anerkendte forhandler af Avant minilæssere og redskaber, er ved at gøre store fremskridt i virksomhedens fortsatte vækst og udvikling.

Avant Danmark, den anerkendte forhandler af Avant minilæssere og redskaber, er ved at gøre store fremskridt i virksomhedens fortsatte vækst og udvikling. For at kunne imødekomme deres kunders behov og for at kunne udstille et endnu bredere udvalg af Avants maskiner og redskaber, har Avant Danmark taget beslutningen om at hele firmaets virke fremadrettet styres fra én adresse.

Denne betydelige udvidelse indebærer derfor at Avant Danmarks lager og værksted på Terpvej 35 i Sorring flyttes ned sammen med det eksisterende showroom beliggende Århusvej 12 i Låsby.

Fra dags dato er det derfor vigtigt for kunder og samarbejdspartnere at være opmærksomme på, at al fremtidig kontakt med Avant Danmark skal ske via showroomet i Låsby.

Avant Danmark er sikre på, at denne flytning og udvidelse vil styrke virksomhedens service og produktudbud. De ser frem til at kunne byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i deres nye og større faciliteter i Låsby.

Ved eventuelle spørgsmål vedrørende flytningen kan Avant Danmark kontaktes direkte.

Med denne markante udvidelse ser Avant Danmark frem til at fortsætte sin rejse som en af landets førende leverandører af minilæssere og redskaber.

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.047