23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Swisspearls facadeplade Avera tilfører tekstur og dynamiske nuancer

I Avera får du en facadeplade, hvor det autentiske udtryk skinner igennem og tilfører både tekstur og dynamiske nuancer, der gør det muligt at give bygninger unikke udtryk.

Avera er kendetegnet ved sit autentiske og levende udtryk, der med sin transparente overfladebehandling lader fibercementens oprindelige udseende komme til udtryk med en varieret tekstur og masser af dynamiske nuancer.

Avera er en lufthærdet og gennemfarvet fibercementplade, og den kommer i alsidige og kombinérbare farvenuancer,  der fremhæver et nærmest skyagtigt udtryk. Produktserien fås i 9 farver, der alle kan kombineres efter eget ønske for at skabe den ønskede fremtoning.

Ligesom Swisspearls øvrige facadeplader, er Avera kendetegnet ved en gedigen kvalitet og lang holdbarhed, mens pladens overflade med sin variation gør det muligt at tilføre facaden masser af liv. Fibercement pladen kræver minimal vedligeholdelse, og takket være en særdeles modstandsdygtig standardbehandling er Avera-pladen særlig ridsebestandig og beskyttet mod kraftig tilsmudsning samt graffiti.

Swisspearls facadeplader i fibercement g kan indgå i både DGNB-certificerede og svanemærkede byggerier. Er du interesseret i at læse mere om produktsortimentet, kan du læse med her.

 

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713

Kontaktperson

Anette Brunsgaard Tymm
Marketingchef
+45 99372222 anette.tymm@swisspearl.net

Send til en kollega

0.047