23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny mand i spidsen for el-service

I Silkeborg har Henning Mortensen a/s pr. 1. juli 2023 budt Torben Bertelsen velkommen som ny serviceleder i el-afdelingen.

På Lillehøjvej 38 i Silkeborg skal Torben Bertelsen bruge sommeren på at lære servicekunder, virksomhed og ikke mindst medarbejdere grundigt at kende. I starten af juli havde han nemlig første arbejdsdag som ny serviceleder i el-afdelingen hos Henning Mortensen a/s. 

Vil styrke el-service i Midtjylland
Med udgangspunkt i Silkeborg står Torben Bertelsen fremover i spidsen for ledelse af serviceopgaver og medarbejdere med primært fokus på at styrke Henning Mortensen a/s’ position som servicepartner i det midtjyske. 

»Jeg skal koncentrere mig om at videreudvikle el-service i Midtjylland. At jeg nu er blevet en del af et teknikhus, hvor jeg også kan tilbyde kunderne mere komplette servicepakker på tværs af tekniske fag, ser jeg som et ekstra plus«, siger Torben Bertelsen. 

El-fagligt fundament og erfaring i bagagen
Med mere end 15 års erfaring fra lignende stillinger i bagagen ser Torben Bertelsen frem til ansvaret, der følger med den nye stilling hos Henning Mortensen a/s:

»For mig er det attraktivt at blive en del af en større virksomhed med udviklingspotentiale«. Han fortsætter:

»Jeg glæder mig til at blive udfordret i nye rammer, hvor jeg får det fulde ansvar for el-serviceforretningens og medarbejdernes udvikling. I jobbet er der ingen tvivl om, at jeg får rig lejlighed til at sætte både min el-faglige baggrund og mine kompetencer inden for ledelse i spil«.

Elektriker og elinstallatør fra Struer
Torben Bertelsen er oprindeligt uddannet elektriker og elinstallatør. Han kommer til Henning Mortensen a/s med ledererfaring fra stillinger som blandt andet overmontør, projektleder og teknisk chef. 

De seneste knap 10 år har han været ansat som afdelingsleder og overmontør hos Thusgaard El-Center i Struer.

Privat bor Torben Bertelsen i Struer med kone og tre børn. Fritiden bruger han på familie, fitness, løb og friluftsliv.

Mere om el-service? Kontakt:

Torben Bertelsen
E-mail: tnb@henning-mortensen.dk
Tlf: +45 21 80 50 04

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129

Send til en kollega

0.032